On my mind // light pastels

muoti
Jätä kommentti

· kuvat: 12, 3, 4, 5 ·

Just nyt inspiroi; haaleat pastellit, epäsymmetriset korut, liehutakit (kääks, mistä löytäisin sellaisen kesäksi?), aamutakit ja Stine Goya. Tavallaan onni, ettei Stine Goyan kenkiä saa koossa 35 – muuten olisin jo vakavasti harkinnut näiden ostamista

Haaleat pastellit innostaa muutenkin. Oon naureskellut itselleni, että mitä ihmettä on tapahtunut, kun mulla on nykyisin vaaleanpunainen vedenkeitin ja kahvinkeitin. Vähän too much, jos multa kysytään, mutta elän asian kanssa, itsepä olen valintani tehnyt, hahaha. Aiemmassa valkoisessa keittiössä tuo vaaleanpunaisuus oli silmiinpistävää, nykyisessä harmaassa keittiössä vaaleanpunainen ei ole niin silmiinpistävä vaan itseasiassa aika suloisen värinen. Ehkä harmaa vähän imee kirkkautta ja tasapainottaa? Hyvä niin.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.