Kippis!

lifestyle, ruoka
Jätä kommentti

Nukahdin viime viikolla sohvalle työpäivän jälkeen ja nukuin tyytyväisenä iltakymppiin, jolloin tajusin, että nyt on pakko mennä suihkuun ja nukkumaan. Näin kävi kahdesti(!!), se kiteyttänee aika hyvin viime viikon väsymyksen. Oli paljon tekemistä ja uusia juttuja, joten ei kai ihmekään, että energiat olivat vähissä. Olen nukkunut parina viime yönä niin makoisasti että tänään tuntuu ihanalta lähteä vapun viettoon. Pakkaan laukut täyteen simaa ja raakasuklaata ja suuntaan kohti Suomenlinnaa ja ihanan Doritin kotibileitä.

Maisteluun saatu kuvien Vicarage Lane Marlborough Sauvignon Blanc (2014, Alkon sivuilla 2016) oli erikoinen kuohari; siinä oli hirmuisesti makuja ja herukkaisuutta ja jostain syystä sana ”kirkas” kuvaa makua tosi hyvin. Maistui mainiosti kalan kanssa – suloisinta tässä on kuitenkin se, että tämän kuplivan takana on suomalainen nainen miehensä kanssa :-) Täksi päiväksi koetin etsiä Alkosta jonkin lemppariprosecon, mutta mitä ihmettä, HS:n arvio oli saanut hyllyt tyhjenemään juurikin niistä omista suosikeista. Just!!!

Suloista viikonloppua itse kullekin, olitte vappufiiliksissä tai ette! xx 

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.