Testissä: frank body

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: ,

Olen seurannut frank bodya sosiaalisessa mediassa jo hyvän aikaa, joten kun mulle tarjottiin tuotteita testiin, olin aivan innoissani!

Frank body on australialainen ihonhoitosarja jonka pääraaka-aineena on kahvi. Kahvia on niin vartalonkuorinnassa, vartalovoiteessa kuin kasvojenpuhdistusaineessakin. Brändillä on virallisen Instagram-tilin lisäksi Before&After -kuville omistettu tili, jonka kuvat kieltämättä vakuuttavat. Voisiko näillä tuotteilla saada paremman ihon? Näpyt katoamaan?

Frank body -sarjan tuotteet ovat yksinkertaisen kauniita ja graafisuus hivelee silmää – nettisivujen ulkoasusta puhumattakaan. Tuotteet oli pakattu kauniisti esim. pahviseen koteloon, joka sai kohtuuhintaiset tuotteet tuntumaan aavistuksen juhlavammilta. Frank bodyn tuotteet ovat nimittäin fiksun hintaisia; hinnat liikkuvat 14,95 € ja 24,95 € välillä. Ja ostoskorissa lukee ”Free shipping for all of my European babes”, tilasi sitten yhden tai useamman tuotteen testiin.

Tuotteiden inci-listat vaikuttavat täysin luonnollisilta, pääraaka-aineina on mm. kahvia, kookosöljyä ja muita hoitavia öljyjä. Jos oikein luen, täyttävät tuotteet luonnonkosmetiikan kriteerit. Säilöntäaineena on käytetty esim. kanelia eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Käytettyjen raaka-aineiden tarkoitukset on myös avattu fiksusti täällä:

Original Body Scrub on frank body -tuotteista se ”it” -tuote. Se kuorii kuolleen ihosolukon pois tehden ihosta sileämmän ja kauniisti hehkuvan; mekaaninen kuorinta yhdistettynä kahvin stimuloivaan vaikutukseen saattaa auttaa myös selluliitin, aknen ja muiden iho-ongelmien sekä raskausarpien hoidossa. Kasvoille tämä on omaan makuuni turhan kovakourainen, mutta sarjassa on onneksi myös kasvoille suunniteltu kermainen kuorinta. Vartalolla tämä on täydellinen, etenkin nyt keväällä, kun tekee mieli kuoria ihoa oikein kunnolla. Pahvipussi on kaunis mutta vähän epäkäytännöllinen, sillä se kastuu helposti suihkussa, mutta toisaalta ekologinen valinta muovin sijaan ja helppo kuljettaa ja pakata.

Olen ihastunut kolmeen eniten käyttämääni tuotteeseen kovasti; Creamy Face Scrub on loistava kerran viikossa käytettäväksi; mekaaniseksi kuorinnaksi aika karkea, joten ei sovi herkälle iholleni kovin tiuhaan käyttöön, mutta silloin tällöin ja hellästi poispestynä loistava. Kahvin lisäksi siinä on valkoista savea joka tasapainottaa ihoa ja epäpuhtauksia. Ruusunmarja-, kookos-, manteli- ja viinirypäleensiemenöljy kosteuttavat ihoa.

Myöskin tuhti Body Balm on suosikkini; se pehmentää koppurat kantapäät ja tuoksuu herkulliselta. Kookosöljyn lisäksi tässä on mm. mehiläisvahaa, joka on anti-inflammatorinen, eli tulehdusta ehkäisevä raaka-aine ja kahvista puristettua öljyä, joka auttaa aknen, selluliitin, raskausarpien ja muiden iho-ongelmien hoidossa. Viinirypäleensiemenöljy sekä manteliöljy kosteuttavat ja hoitavat ihoa tukkimatta sitä. Ei mikään nopeasti imeytyvä emulsio, vaan todella kosteuttava tehobalmi yöksi. Mahtava edellisenä iltana ennen seuraavan päivän itseruskettavan levittämistä, sillä tämä todella kosteuttaa ne ihon kuivimmatkin kohdat.

Kasvojenpuhdistusaineen ja kosteusvoiteen aion korkata käyttöni myöhemmin, nyt on muut tuotteet kesken eikä kylppärin peilikaappi vedä enempää tuotteita sisäänsä.

osa kuvista: frank body xx

Voi että tykkään tästä brändistä ja näistä tuotteista. Onnistuneesta brändäyksestä voi puhua kohdallani silloin, kun alan himoita jotain tuotetta, vaikka en vielä tiedä onko se luonnollinen vai ei – onneksi tämän kohdalla kävi hyvin ja tuotteet olivat luonnollisia! Toisin on esim. Glossierin kohdalla; ihan älytön kultti jossa tekisi mieli olla kaiken hulluuden vuoksi mukana, mutta tuotteet eivät ole luonnollisia, sillä niissä on esimerkiksi silikoonia ja atsovärejä… Hmmh. Oletteko te kokeilleet frank bodyn tuotteita tai löytäneet ihania brändejä testiin viime aikoina?

13 kommenttia

 1. Avatar T /// 02/05/2016 / 12:53:30

  En ole kuullutkaan tästä aiemmin, mutta vaikuttaa ihanalta sarjalta :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/05/2016 / 08:25:32

   Tämä on, pidä mielessä! :-)

   Vastaa
 2. Avatar Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi /// 02/05/2016 / 13:22:11

  Uusi tuttavuus minulle, mutta pitääpä laittaa nimi muistiin ja tutustua valikoimiin :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/05/2016 / 08:25:57

   Joo, laitapa muistiin! Erityisesti jos kaipaat ihanaa, kahvilta tuoksuvaa vartalokuorintaa mmmmh!

   Vastaa
 3. Avatar Tiina /// 02/05/2016 / 19:51:56

  Hyvältä sarjalta vaikuttaa.
  Mä löysin sokokselta mulle just eikä melkeen meikinpesuaineen sarjasta Estelle&Thild. En tiedä onko uusi sarja, mutta ite en ainakaan ennen ollut törmännyt. :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/05/2016 / 08:26:49

   Oooh, hyvä! Sarja ei oo uus, se on ollut useamman vuoden jo Suomessa :-) äiti käyttää tuota sarjaa välilä ja oon testannut tuotteita häneltä, tykkään kans!

   Vastaa
 4. Avatar vilma /// 02/05/2016 / 21:29:57

  Kyssärini ei liity mitenkään aiheeseen, mutta kuvaat siis 25mm ja 40mm objektiiveilla? Kumpi olisi susta ensisijaisesti parempi valinta, jos tarkoitus olisi kuvata monipuolisesti, mutta ei halua heti ostaa molempia? Kiitos superisti jo etukäteen!! :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/05/2016 / 08:28:09

   Joo, 25mm ja 45mm. Jos kuvaa paljon ihmisiä, on 45mm super, mutta yleiskuvaukseen ehdottomasti 25mm. Jos esim. haluaa kuvata ravintolassa annoksen, pitää 45mm mennä tosi kauas pöydästä että tämä onnistuu :D 25mm voi napata kuvan omalta paikaltaan. Se antanee jotain osviittaa?

   Vastaa
 5. […] Frank Bodyt ihastuttivat heti niin kovasti, että ehdinkin jo postailla sarjasta. Tuota postausta kirjoittaessani en vielä ollut korkannut kasvojenpuhdistusainetta, sillä mulla oli Esse:n putsari tuolloin käytössäni. Raaka-aineluetteloa läpikäydessäni innostuin, kun huomasin että yksi raaka-aineista on charcoal powder, jonka kerrotaan olevan voimakas antioksidantti, joka suojaa ihoa ja auttaa mm. akneen ja muihin ihosairauksiin. Aika kovat lupaukset, mutta oma ihoni tykkää tästä lempeästä puhdistusaineesta tosi paljon. […]

  Vastaa
 6. Avatar Emmi Silvennoinen /// 28/11/2016 / 23:17:15

  Kiitos kirjoituksesta, innostuin kovasti! Öh, nettikaupasta tilaamalla joutuu maksamaan korkeat postikulut nykyään. Satutko tietämään, saako näitä tuotteita mistään Suomesta, fyysisistä kaupoista? Vai pitääkö vain tilata netistä…

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/11/2016 / 23:38:10

   Oi ei, eikö postitus ole enää maksutonta?! :—( ei saa Suomesta mistään kaupoista, enkä usko että verkkokaupoistakaan. En tiedä myydäänkö tuota missään muulla kuin heidän omassa verkkokaupassaan. Kurjuus!

   Vastaa
   • Avatar Emmi Silvennoinen /// 01/12/2016 / 00:17:36

    Okei, täytyy seurailla. Kiitos vastauksesta =)

    Vastaa
 7. […] kirjoittanut tästä sarjasta kattavammin täällä ja kyseistä putsaria olen hehkuttanut täällä, mutta en olisi uskonut, että tästä putsarista […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.