Marimekko – Kestit

sisustus
8 kommenttia

Mun astiakaapin on valloittanut sekalainen seurakunta eri merkkien astioita; on Iittalaa, Arabiaa, kirpparilöytöä, tuliaisia ulkomailta ja Indiskaa, mutta ehdottomasti eniten löytyy Marimekon astioita. Oivaa sekä Siirtolapuutarha-, Räsymatto- että Sääpäiväkirja-kuoseilla.

Astiavarastoni sai pientä täydennystä, kun bongasin hetki sitten Stockmannin* ja Marimekon yhteistyömalliston, Kestit-astiaston. Kestit-astioita myydään ainoastaan Stockmannilla ja tämä on toka mallisto, ensimmäinen oli keltainen, Stockmannin juhlavuoden kunniaksi tehty. Googlailin vähän ja löysin myös upean vaalenvihreän malliston, mutta se on ilmeisesti Japaniin tehty special edition? Ei sen väliä, tämä vaaleanpunainen on ihan ehdoton suosikkini.

 

Kulho* 17,50 € / Lautanen* 21,00 € / Muki* 17,50 €/  Lautanen* 24,00 € 

Arvaatteko mitä näistä ostin itselleni? Minulle valinta on aivan ilmeinen – vaikka koko Kestit-kauttaus kiinnostaakin, pitäydyin järkevänä ja ostin, mitä astiakaappini kaipasi – ja onneksi just siinä astiassa on musta suloisin kuvitus.

* -merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Ida Hanhiniemi Iittala

Iittalan kierrätyskokoelma meillä kotona

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Hahaa :D mulla taas on hauska valikoima eriparisia astioita, lähinnä sävymaailma yhdistää kaikkea. Mut se toimii mulla.

  1. Eiih, miten söpö toi pikkulautanen! Porhallan suoraan töisä stokkalle ostamaan noita :–D Oisitkohan säkin ostanut pikkulautasia?

    1. Mä ostin noi pikkukulhot <3 mietin kyl noita pikkulautasia ja isompia kanssa!!

  2. Voi eikä miten ihania! Olen totaalisen astiafriikki ja luojan kiitos mulla on ollut sen verran järkeä päässä, että olen ostannut astioita aina maltilla ja tarve mielessä (toki kaapista löytyy kaikenlaisia hyvänmielenkuppeja, jotka on joskus vain ollut pakko saada, vaikka kupeista pulaa ei olisikaan). Mutta näistä kyllä yksi iski niin lujaa silmään, että en tiedä miten olla ostamatta :D

    1. Hahaa, tosi hyvä :–D Mä taas luotan intuitioon ja ostan vaan niitä, jotka herättää tuollaisen kreisin ”TÄYDELLINEN” -fiiliksen. Ja tietty nyt tarpeeseen kauneimmat mitkä löydän. Siksi mulla onkin sekalainen valikoima astioita, mutta ainakin sopivat kaikki yhteen kun olen itse valinnut jokaisen haha :-D