R-COLLECTION

muoti, vastuullinen muoti
4 kommenttia

Reilu vuosi sitten kirjoittelin teille R-Collectionista ja oli hauskaa huomata, miten moni oli innoissaan kotimaisen brändin raikkaammasta lookista. Minusta on mahtavaa, että näin pitkänlinjan vaatebrändi on onnistunut säilyttämään brändinsä tunnistettavana ja silti uudistumaan. R-Collection on perustettu vuonna 1978 ja ainakin mun ala-asteella tosi monella oli R-Collectionin anorakki. Mulle anorakki = R-Collection. Vaikea kuvitella minkään muun brändin anorakkia :-D

Kävin pari viikkoa sitten tutustumassa R-Collectionin uuteen myymälään ja ensi syksyn mallistoon ja voi kuulkaa, molemmat näyttää tosi hyvältä! Uusi myymälä sijaitsee Fredrikinkatu 34:ssä, käykää ihmeessä kurkkaamassa jos ette jo ole käyneet.

Pääsuunnittelija Lilli Norio. Kuinka raikkaalta klassinen raitapaita näyttääkään hänen päällään?

Tuo ekana rekissä roikkuva trenssi on muutes aika tosi nätti! Omia suosikkejani R-Collectionilta on college-pusakoiden ja -puseroiden lisäksi silkkipaidat ja topit. Syksyksi on tulossa superkauniita silkkivaatteita; burgundia ja kaunista sinivihreää.

Mulla oli tietysti päälläni R-Collectionin college-bomber, jota oon käyttänyt tosi paljon juurikin tuon mustan trikoomekon kanssa. Tykkään bomberin ja mekon yhdistelmästä; siinä on jotain samaa kuin mekon yhdistämisessä tennareihin.

kuvat: minä, Milla ja R-Collection 

Myös ihanat vaaleanpunaisen sävyt kiinnostavat… ja sametti! Tuosta oikeanpuolimmaisesta swetarista taasen tulee mieleen Nio till fem -blogin Sandra. Mites, onko R-Collectionin vaatteet tuttuja? Helsingistähän löytyy nyt peräti kaksi myymälää ja Rovaniemen tehtaanmyymälää voin suositella lämmöllä kaikille siellä suunnalla liikkuville ja asuville; laadukkaat villavaatteet, colleget ja silkkipaidat lähtevät sieltä todella edullisesti.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Täällä vuoden takaisen arvonnan voittaja hei! Käytin vasta lahjakortin, päädyin mekkoon, Mariannekohan oli nimeltään? Eräs puuvillaneule jäi kaihertamaan mieltä, jos sattuu tulemaan aleen niin lähtee kyllä tilaukseen :) neule oli kuitenkin tehty Kiinassa, joka hieman hämmensi. kaupoilla olin isäni vaimon kanssa, joka oli ko vaatemerkin käyttäjä aikoja sitten, ja fiilisteli mm anorakkeja jotka olivat kai juuri samanlaisia mitä on nuorena käyttänyt :D Jään varmasti seuraamaan r-collectionin nettikauppa vastedeskin, ja harvoilla Helsinginvisiiteillä voinen pyörähtää myymälässäkin, mutta Tampereelle kaipaisin liikettä!

  2. Oon myös hämmästellyt tuota R-collectionin villavaatteiden valmistusmaata! Tosi outoa, vaikka kuinka ois vanha yhteistyökumppani vai millä lie sitä nettisivuilla perusteltiin.

  3. R-collection on hieno suomalainen brändi, uusiutuminen on tehnyt sille hyvää! Itsekin fiilistelen uusia silkkipaitoja. :) Rokserin tehtaanmyymälä sijaitsee Kajaanissa, jossa on myös leikkaamo ja tekstiilipaino. Kajaanin liikkestää löytää kokeilukappaleita, 2. laatua sekä kankaita jne. Rovaniemen liikkeestä löytyy paljon em. tuotteita ja etenkin kankaita ja muita lisätarvitteita tosi kattavasti, liikkeen kellarissa kannattaa ehdottomasti pyörähtää! :) Kiva, että nostat esiin suomalaisia brändejä.

  4. Onko toi collegepusakka jotain vanhempaa mallistoa? Näyttää kivalta ja koitin etsiä r-collectionin sivuilta mut ei löytynyt :(