Hulmuavissa helmoissa

muoti
8 kommenttia

Tässä on mun tämän kesän ykkösunivormu!

Tiedättekö, kun joskus jossain asussa on tosi omanlainen olo? No, tässä hameessa on idamainen fiilis. Midi-mittainen hulmuava hame on täydellinen; se sopii sekä viileisiin että lämpimiin päiviin. Lämpimillä keleillä yläosaksi riittää toppi ja kylmemmillä kaveriksi sopii bomber tai biker.

Olen lähdössä ensi viikonlopuksi reissuun ja pohdiskelen mitä pakkaisin mukaani; tämän hameen nyt ainakin! Mitä ihmettä käytin ennen tätä?

Tuo Lumin laukku on sekin mun suosikkeja. Sopii sekä kokomustaan asuun että pastellisävyjenkin kaveriksi. Hoksasin muuten, että Lumilla on menossa verkkokaupassaan kesäale ja vaikka tämä laukku ei alennuksessa olekaan, on siellä vaikka mitä muuta ihanaa.

leather jacket – H&M, top – Monki, skirt – Asos, sandals – Vagabond, bag – Lumi (gifted)

Kynsissä Treat Collectionin Drama Queen, tän kesän suosikkisävy. Tuollaisen tumman viininpunaisen ja hempeän pastellin liitto on mielestäni aika kutkuttava.

Onkos teidän tän kesän univormu jo selvillä? Mun viime kesän univormu tais olla se vaalea liehutakki, Reebokit, pillifarkut ja pitsitoppi, tänä vuonna se on tämä hame. ◊

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. No siis aivan perfect olet! Ja asusi myös. Sen jälkeen kun jossain postauksessa tuo laukku vilahti, oon haaveillut pienestä somasta vaaleansinisestä laukusta! Miten se voikin näyttää noin hyvältä :-* ihanaa aurinkoista päivää!

    1. Hihii, voi kiitos ihana Katja! <3 vaaleansininen tuntuu kyllä tosi raikkaalta asusteissa. Toivottavasti löydät kivan laukun!!

  2. Iik, aivan ihana hame! Löytyisiköhän samantapaisia ihan kivijalkamyymälöistä.. Zarasta ehkä? Miun täytyy nyt skarpata, koska tuntuu et ympäri vuoden univormuna toimii korkeavyötäröiset mustat pillifarkut. Nyt hameet, mekot ja muut liehulahkeet käyttöön – onhan kesä :)

    1. Hihii, joo, kesällä on kivointa kulkea mekoissa kun pillifarkkuja ehtii käyttää sit syksystä kevääseen :D Zarassa on ollut paksummasta kankaasta tehtyjä tän tyylisiä hameita, mutta hulmuaviin ohkaisiin en oo törmännyt vielä kuin Asoksella tänä vuonna. Toivottavasti mieluinen tärppää!

  3. Ihana asu ja kuvat! Hihi, oon etsinyt tollaisia simppeleitä kauniita sandaaleja pienellä korolla ja kävin nyt sun innoittamana tilaamassa samat kengät Vagabondilta itselleni! :D Ne oranssit olis ollut myös ihanat tuossa mallissa, mutta otin kuitenkin perus mustat, sopii ainakin kaikkeen! :) Kivaa kesää sulle! T. kenkä-kaksonen :’D

    1. Hahaaa ihana – ja kiitos! :-* noi sandaalit on kyllä tosi kivat, tosin aika kovasti hiersi jalkoja alkuun. Mulla oli näitä ennen monta vuotta tosi simppelit ja nätit sandaalit, mutta ne käytin puhki. Toivottavasti näistä tulee yhtä tykätyt! :-)