Juhannus

lifestyle
5 kommenttia

Voi itku miten suloinen juhannus, oikein kunnon miniloma. En vielä torstaina töiden jälkeen Tampereelle lähtiessäni tiennyt tarkkaa suunnitelmaa juhannuksen kulusta, mutta tiesin että luvassa on rentoutumista ja rakkaimpia, joten se riitti. Perjantai meni rauhassa herkutellen sekä lautapelejä pelaillen. Ja sukuni nuorimman kuvia ihastellen – mun serkku tyttöystävineen sai tyttövauvan! ♥

Lauantaina kokkailtiin isommalla porukalla. Oli myös ihaninta ikinä pyöräillä kesäillassa, vitsit se on parasta. Pitäisköhän mun viedä pyörä Helsinkiin? Olen kyllä tähän asti pärjännyt hyvin kävellen ja julkisilla, enkä tiedä, uskaltaisinko fillaroida liikenteen seassa. Pyöräillessä vaan on niin vapautunut fiilis!

Taisin tehdä elämäni ekan sangrian (nektariinit, mansikat, sitruuna ja appelsiini sopivat kaikki hyvin sangriaan!) ja sain päähäni ihanan kukkaseppeleen. Koetin muistella korttipelien sääntöjä, joita olin viimeksi pelannut yläasteikäisenä ja päätin, että Menolippu-lautapeli on saatava myös porukoille.

Onpa muuten hauskaa, että aina Tampereelle reissatessa tulee sellainen olo, kuin olisi maalla. Ei sillä, että Helsinki olisi niin järin suuri tai ihmeellinen, mutta Tamperella luonto on läsnä kaikkialla. Helsingissä en vielä tiedä, minne lähtisin metsäkävelylle tai missä on kivoin kalliospotti järven rannalla, mutta Tampereella mulla on monta suosikkipaikkaa ja metsään ja luonnonhelmaan pääsee huomaamattakin. Se on ihanaa ja rauhoittavaa.

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ihania kuvia! Ja ihanan rentouttava juhannus myös :) Niin meilläkin, ei jaksettu lähteä Helsingistä pois. Aivan yllättäen päädyttiin bileisiin, joista löytyi tosi paljon mökkielementtejä vaikka oltiin ihan Helsingissä: pieni nuotio, järvenranta ja pari hyttystä tunnelman luomiseksi. Järvellä oli vielä isoja purjeveneitä, mikä paljasti että kaupungissa oltiin :)

  2. ihania kukkaseppeleitä :) yritin tässä googlailla mutta en löytänyt mitään postausta niin kysympä nyt, että mitkä tuotteet/asiat oot kokenut eniten auttavan finninen kukistamisessa ? tuskailen oman naamani kanssa vaikka teinivuodet on jo ohitettu ajat sitten…

  3. Kannattaa tuoda pyörä! Itseänikin vähän jännitti aloittaa pyöräily täällä helsingissä mutta täällähän on tosi hyvät pyörätiet! Vähän pitää suunnitella reittejä mutta kun pyörätiet tulee tutuksi niitä pitkin pääsee vaikka minne ilman että tarvii ajaa ees autojen seassa. :)