KONST – kampaamo & taidegalleria

kauneus
6 kommenttia

Olen pähkäillyt hiusjuttuja jo hyvän aika; olen pohtinut oman värin kasvattamista, mutta samalla toivonut kulahtaneeseen tukkaan jotain uutta. Torstaina kävin Jeren luona Konstissa vähän freesaamassa hiuksia uuteen uskoon ja näistä tuli kyllä tosi kivat!

Jere on siis siirtynyt hetki sitten Konstiin Uudenmaankadulle ja vitsit on muuten viihtyisä kampaamo. Konstista tulee taidegalleria-fiilis, sillä valkoisilla seinillä on vaihtuva taidenäyttely. Ilmapiiri on lämmin ja rento ja luettavana on kaikki uusimmat ja kiinnostavimmat lehdet, ai että.

Ennen ja jälkeen. Latvat lyheni ja etuosaan laitettiin raitoja, jotka eivät ala ihan tyvestä, jotta pääsen kasvattelemaan omaa väriä helpommin takaisin – ehkä se on nyt kuitenkin edessä? Tykkään tumman tyven ja vaaleiden latvojen yhdistelmästäkin kyllä. Ekasta kuvasta huomaa hyvin, miten mun hiukset menee tosi ohuiksi kun ne kasvaa pituutta. Hyvä siis pätkiä välillä!

Hyvä kampaaja kuuntelee ja toteuttaa just sen toiveen mitä asiakas haluaa (jos siis realistista), vaikka varmasti joku muu olisi ehdottanut koko pään raidoittamista tai muuta. En mä tarkalleen ottaen edes tiennyt mitä halusin, mutta jotain raikkautta ja samalla toivoin, että omaa väriä ei laitettaisi kokonaan piiloon mutta jotenkin tuota selkeää eroa raidoitetun hiuksen ja oman värin kohdalla piti tasoittaa. Sain mitä toivoin.

Konst Hair & Gallery
Uudenmaankatu 7
Ajanvaraukset: +358 50 597 1002

Konst ei ole luomukampaamo, mutta jos etsitte todella ammattitaitoista ja laadukasta kampaajaa, niin Konstista löytyy. Tällä kertaa ero edelliseen ei ollut niin suuri, kuin viimeksi, mutta jos haluatte nähdä miten suuri ero viimeksi syntyi Jeren käsissä, niin kurkatkaa täältä. Arvostan tosi paljon sitä, että kun käyn kampaajalla, saan sellaisen lookin jota ei tarvitse olla laittamassa uuteen uskoon parin viikon tai edes kuukauden päästä, ja sellaisen sain viimeksikin Jerellä käydessäni. Siitä on kuitenkin miltei 5kk kun näille viimeksi tehtiin jotain, tässä välissä latvat on kerran tasoitettu, mutta ei muuta.

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Todella freshin näköinen toi sun tukka! :) Itse olen myös harkinnut samantapaista eli kasvattaisin omaa väriä ja siihen laittaisi raitoja vähän elävöittämään. Aika pitkä operaatio vaan olisi, mulla kun on puoleen selkään ulottuvat hiukset… No, jostainhan sitä pitää aloittaa :)

    1. Kiitos Johanna! :-)

      Siitä se kuule lähtee; mulla meni 4-5 vuotta kasvattaa oma väri kokonaan, mutta se ei ollut vaikea tai ulospäin näkyvä prosessi, sillä päässä ollut väri oli tuon prosessin aikana niin lähellä omaa.

  2. Heippa! Ilmeisesti oot jo löytänyt Helsingistä vakkarikampaajan, mutta jos kiinnostaa ekoilu niin just heinäkuussa Vallilaan on avattu Vallilan Heili -ekokampaamo :) Testattu ja hyväksi todettu!

    1. Kiitos Ninni, tää voi hyvinkin tulla tarpeeseen tulevaisuudessa jos lopetan raidoittelut joskus :-)