Hiusten pelastus

kauneus
9 kommenttia

HAhahaah, naurattaa, eikä tekisi mieli ollenkaan julkaista tätä ekaa kuvaa, koska hiukset on siinä niin käsittämättömän rumat ja oma olokin on täysin pliisu. Ja parastahan tässä on se, että sama olo ja hiuslook on ollut valloillaan ainakin kuukauden, ellei kaksi… että joo-o, oli jo aikakin varata kampaaja!

Littanat, ohuet, lirulatvat, keltaiset, takussa…… voin aina lohduttautua ajatuksella, että hiuksiin kiinnittää huomiota eniten itse. Mutta aika karsea tuo look kyllä on. Edelliset raidat on tosiaan laitettu 7 kuukautta sitten ja sen huomaa. En edes muista, koska latvat oli viimeksi tasoitettu ennen tätä.

Varasin ajan Jere Tienhaaralle Helsinki Hairdressersille, sillä ainoa kampaaja, joka mulla Helsingistä tuli edes mieleen, on Jere. Tyyppi on vastuussa Natan aiemmista hiusmuodonmuutoksista, LCMDF:n tyttöjen hiuksista ja Maijun lyhyestä hiustyylistä, joten tiesin pääseväni hyviin käsiin. Vähän jännityksellä odotin, että mitähän tästä tulee, kun Jere kysyi että tehdäänkö ”upea blondi”. Lähdin kampaajalle pitkästä aikaa aika avoimin mielin ja ilman inspiraatiokuvia, sillä kaipasin kovasti jotain muutosta ja ajattelin, että Jeren makuun voinee luottaa.

Olin oikeassa – hiukset näyttävät luonnollisilta toiveeni mukaisesti, mutta look on ihan eri mitä ennen. Paljon vaaleampi ja kylmempi. Tykkään lopputuloksesta ihan hulluna!! Jere raidoitti hiukset tosi taitavasti ja sävy on mun mielestä täydellinen. Se on raikas ja hiukset näyttää ja tuntuu hyväkuntoisilta. Vaikka latvat lyheni reilusti, ei eroa livenä oikeastaan huomannut, sillä latvat olivat niin ohuet. Huh, mulla on kyllä käynyt melkoinen tuuri luottotyyppien kanssa täällä Helsingissä; luottokosmetologi löytyi samantien ja näköjään kampaajakin. Onneksi on sosiaalinen media, ei tarvitse sokkona käydä paikasta toiseen. Hitsi miten älytöntä se olisikaan?!

Jos joku helsinkiläinen vielä etsii omaa luottokampaajaa, niin suosittelen lämmöllä Jereä. Instagramista voi kurkkailla minkälaisia taikoja tyyppi on tehnyt muiden hiuksiin. Mitäs sanotte uudesta, vaaleammasta ja skarpimmasta lookista?


HELSINKI HAIRDRESSERS

KASARMIKATU 28 00130 HELSINKI
PUH. +35896123338

Lisää luettavaa

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Pitää ottaa talteen tämä sun kuva ja mennä sen kanssa kampaajalle. Näyttää todella hyvältä ja on juuri sitä mitä itsekin kaipaisin!

  2. Oi Jere on paras! Itekin meen sinne yleensä ilman sen kummempia ideoita ja aina poistun tyytyväisenä :-)

    1. JOooo, niinpä! Väittäisin että tuollainen luotto on aika harvinaista :-)

  3. Kiva väri! Ihanan luonnollinen ja just perfect. Pituudesta olisin napannut vielä 4-5cm ainakin pois, tuo pidempi pituus ei ole ihan niin pirteä kuin vähän lyhkäsempi.

    1. Kiitos! :-) Mä tykkään että on just niin pitkä kuin mahdollista; leikattiin kuivimmat latvat veke, ei ollut tarkoitus (mun toiveesta) lyhentää yhtään.