Flow 2016

lifestyle
Jätä kommentti

Voi Flow! Tämä aavistuksen kankeasti käyntiin lähtenyt maanantai ei missään nimessä ole oikea päivä kirjoittaa ylös suloisia Flow-muistoja, sillä tänään on kaihoisa maanantaifiilis ja tuntuu todella siltä, että kesä on ohi. Vaikka ulkona on lämmin, niin mun mielessä on syksy.

Yritän silti: oli ihana viikonloppu. Täynnä tuttujen moikkailua, paikasta toiseen viipottamista, törkeän hyviä keikkoja, keikkoja joille ei mahtunut, yökävelyitä jotka muistuttivat viime vuodesta ja kaikista niistä edellisistä Flow-reissuista, viestejä, jotka menivät perille viiveellä ja puheluita, jotka eivät onneksi koskaan menneet läpi. Mun yksiö ja kolmen naisen kamppeet, glitter-etkot, matkaviinit ja treffispotti hullujen housujen alla. Liian monta hyvää tyyppiä, joiden kanssa ei ehtinyt hengailla tai vaihtaa moikkausta enempää kuulumisia ja liian monta hyvää tyyppiä, joihin en törmännyt ollenkaan. Pienet skumppaitkut sille, että sisko lähtee puoleksi vuodeksi toiselle puolelle maailmaa ja lauantai-iltana sellaiset tahattomat naurut eräälle tarinalle, että happi meinasi välillä loppua.

Sian keikka oli mieletön, kruunasi viikonlopun täydellisesti. Ruger Hauer x Regina oli huippu myös, samoin nostalginen M83. Massive Attack ja Jamie xx eivät iskeneet niin kovaa kuin olin olettanut, ja FKA Twigs onnistui olemaan siistimpi kuin olisin kuvitellutkaan, samoin Anderson Paak. Mikä kreisi energia! Missasin Viewin kun saavuimme alueelle lauantaina vasta kahdeksan aikaan ja Kaytranadan kun sunnuntai-iltana oli jo kiire nukkumaan.

Flowssa ehtii syödä ihan liian vähän tarjontaan nähden, mutta maisteluun päätyi tänä vuonna Cargon vegeburgeri (josta huitaisin vahingossa puolet maahan, hups) joka oli herkkua, Alfonsin Margherita-spelttipizza ja Baba Foodsin dippilautanen – en tajunnut, että kyse oli siis mitä ilmeisimminkin näistä kaupoista löytyvistä tahnoista ja valmishummuksista? Ihan törkeän hyviä, yllättävää! Yleensä valmistahnat eivät ole kovin kummoisia, nämä yllättivät. Pauligin Cold Brew lakritsanjuurella oli miltei parempi kuin normiversio – testasitteko?

Ensi vuonna sitten taas. (*^▽^)/

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.