Bring me your love

musiikki
1 kommentti

giraffageGiraffage Bring me your love

Huh mikä itkupäivä. Tää oli aivan täysin arvattavissa; pikkusisko lähti melkein puoleksi vuodeksi toiselle puolelle maailmaa, ilmassa on aistittavissa suloista syksymelankoliaa, Flow (ja kesä) on ohi, oon yskinyt ja pyörinyt hiestä märkänä koko viime yön ja mietiskellyt ihmissuhteita ja ystävyyttä, vähän kaikenlaista. On vaan ihan hulluna asioita mielessä, joten ei kai ihmekään, että on vähän herkillä. 

Oon tosi huono peittämään, mitä mietin, enkä varmaan siksi osaa pidättää itkuakaan. Niinpä annoin kyynelten kastella posket kun saatettiin Emma poikaystävineen reissuun. Tiedän että sillä on maailman paras matkaseura eikä mulla oo mitään syytä huoleen, joten en oikeastaan edes tiedä miksi itketti niin kovasti. 

Giraffagen uusin on soinut viime päivät; oh soooo dreamy. Tulispa tää Flowhun ens vuonna! Flow-jumalat, pliiiiis. 

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.