Terhi Pölkki – Fiona Babouche

muoti
1 kommentti

Kesän kauneimmat kengät, Terhi Pölkin Fiona Babouchet
(jotka muuten ovat houkuttelevassa alessa verkkokaupassa):

Tykkään näistä hulluna; aluksi en osannut yhdistellä vaaleansinisiä kenkiä mihinkään, mutta kun vihdoin löysin sopivat liehulahkeet (culottesit, mitkä lie löysät caprit, u name it) olen saanut nämä vihdoin käyttöön. Ne ovat pikkuisen isot, mutta onneksi niin vähän, että se ei haittaa menoa – pysyvät jalassa ja tuntuvat tosi mukavilta. Kaikesta huomaa, että nämä ovat tosi laadukasta tekoa; tuntuvat hyviltä ja näyttävät hyvältä. Veikkaan että näihin kyllä muodostuu taitokset tuohon päkiän kohdalle, mutta se ei haittaa, nahka patinoituu ja rypistyy kauniisti. Terhi, sinä päivänä kun otat koon 35 valikoimiisi, saat uuden vakiasiakkaan. Nämä on mun ekat Pölkit juuri tuon koko-ongelman takia; kolmekutoset pysyy jalassa aniharvoin, onneksi tämä malli on sellainen.

Nämä kengät on tehty Portugalissa, pienessä tehtaassa jonka työntekijät Terhi on tuntenut jo viiden vuoden ajan. Tehdas on perheyritys ja työllistää n.15 työntekijää. Nahat on kasviparkittuja ja tulevat Portugalista nekin. Tämä sininen on kausiväri, joka myydään nyt loppuun, eli jos Fiona Babouchet kauniin sinisinä miellyttää, kantsii olla nopea. Mustat tulevat jäämään valikoimaan ja lisäksi nyt syksyllä valikoimiin tulee uusi kausiväri, joka ei taida vielä olla myynnissä, mutta voin vakuuttaa, että uusi kausiväri on upea.

Sain nämä kengät kiitoksena aiemmasta yhteistyöstä, ilman velvoitetta kirjoittaa –
mutta eihän näin kauniista voi olla kirjoittamatta.

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.