Viimeisiä kesäiltoja

muoti
4 kommenttia

Tätä asua voisi melkein kutsua kesän luottoasuksi, sillä niin paljon olen käyttänyt näitä leveälahkeisia housuja sen jälkeen kun vihdoin löysin ne. Oikeanmallisten, -kokoisten ja -pituisten culottes-housujen löytäminen oli yllättävän haastavaa, mutta Monkista viimein tärppäs. Hulmuavat lahkeet tuntuu kivoilta ainaisten pillifarkkujen sijaan ja vaatekaappi saa uusia ulottuvuuksia, kun leveisiin housuihin voi yhdistää myös kireämpiä yläosia (pillifarkkujen kanssa kireä yläosa on no no) ja housut voi pukea sekä arkeen että juhlaan.

Maj nappasi nämä kuvat äsken – päivällä jalassa oli korkkareiden sijaan valkoiset varrettomat Niket, mutta muuten asu oli sama. Keskiviikkona illalla ulkona syödessä mulla oli muuten sama asukokonaisuus, mutta bomberin sijaan päällä oli nahkatakki ja jalassa nämä sandaalit. Kumpa tämmöiset edes aavistuksen kesäiset kelit jatkuisivat vielä pitkälle syyskuuhun; on niin ihanaa, kun vielä ei tarvitse ohutta takkia kummempaa iltaisinkaan päälle.

Tämä viikko onkin mennyt töiden jälkeen kesäilloista nautiskellen; en ole ehtinyt istahtaa koneelle kertaakaan. Maanantaina tuntui ekaa kertaa sellainen syksyinen viileä tuuli ja vaikka elokuu on mun lempikuukausi, en ajatellut, että sen aika olisi ihan vielä. Syksy on täynnä kiinnostavia projekteja ja uusia kuvioita, mutta tuntuu pikkuisen haikealta ajatella, että kesä on kohta ohi. Flow on aina se ”vika kesäviikonloppu” mulle, joten kaihoisaa kesäfiilistelyä lienee ilmassa ainakin ensi viikon, ehkä vähän seuraavankin.

Maj on täällä yötä ja naputellaan kumpikin juuri postauksia – minä tässä pöytäkoneen ääressä ja Maj tuossa vieressä vierassängyllään. On niin kivaa hengailla pitkästä aikaa vähän pidempi jakso kerralla, eikä vain nähdä pikaisesti – jos mun jotain on ikävä Tampereelta, niin ihmisiä – kuten rakasta ystävääni.

Tällä viikolla on ollut niin hauskoja Helsinki-iltoja; pokéwalkia, yllärihotelliyö synttäreiden kunniaksi, herkuttelua Holidayssa, Juulian keikka festareilla, jonne en olisi ikinä ajatellut eksyväni, Sapen ja Maj:n kanssa seikkailemista ja sohvalla makoilua. Huomenna kannustan tuon kreisin maratoonajan maaliin ja palailen luonnonkosmetiikkajuttujen kera; suloista viikonloppua tyypit, nautitaan näistä nihkeän lämpimistä kesäilloista. ♥

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Kiitos Piia! :-)

      Kuule, minusta on vähän kiusallista että jokainen kommentti, jonka jätät blogiini, sisältää mainoksen blogissasi olevasta arvonnasta. En halua että kommenttikenttäni on mikään mainosalusta yhtään millekään, vaan tila keskustelulle, jos sellaista herää. :-)