Luonnonkosmetiikkaa alennuksessa

kauneus, luonnonkosmetiikka
2 kommenttia

* Yhteistyössä AsennemediaNatural Goods Company

Kuten lupailinkin, niin nyt olis pari alevinkkiä luonnonkosmetiikan suhteen!

Mossa-sarjan kasvovedet, päivävoiteet ja silmänympärysvoide ovat nimittäin Sokoksella elokuun ajan tarjouksessa :-) Kommenttien perusteella Mossa on ollut monella teistä kokeilussa ja samaten monia on tuntunut kiinnostavan sarja, vaikkei sitä olisi vielä ehtinytkään testata.

Olenkin jo ehtinyt vinkata omista Mossa-suosikeistani teille; edelleen ykkössuosikkina vadelma-misellivesi. Myös mustikka-kasvovesi alkaa vedellä viimeisiään, misellivesihän loppui ajat sitten :-D Molemmat sarjan kasvovesistä (mustikka ja lakka) ovat Sokoksella elokuun ajan tarjouksessa hintaan 9,50 € (normaalisti 11,90 €).


Mossan silmänympärysvoide on elokuun ajan Sokoksella tarjouksessa hintaan 11,90 € (norm. 14,90 €). Multa loppui jokin aika sitten kerralla kolme suosikkisilmänympärysvoidetta (miten kolme voidetta voi loppua kaikki kerralla, en tajua?!) ja nappasin tämän Mossan silmänympärysvoiteen päivittäiseen käyttöön. Tykkään tästä kyllä kovasti – vaikka koostumus on voidemainen, imeytyy silmänympärysvoide nopeasti. Tätä ei tarvita kerralla kuin ihan pieni painallus.

Myös Moisturising Antioxidant Day Creme (mustikka) on tarjouksessa hintaan 11,90 € (norm. 14,90 €). En voinut napata voiteesta kuvaa, sillä omani on kotikotona, jotta mun ei tarvitse aina roudata sinne kaikkia kosmetiikkatuotteitani.

Oletteko muuten huomanneet, että Mossalta on lanseerattu uusi, Age Excellence -sarja? Se on suunnattu yli 45-vuotiaille, mutta vitsit että kuulostavat mielenkiintoisilta. Sarjaan kuuluu mm. 5 minute peeling mask – kuulostaa niin hyvältä. Age Excellence -sarja on Stockmannilla tarjouksessa ainakin syyskuussa viikolla 36 ja Ruohonjuurissa Age Excellence -sarjan kasvovoide ja silmänympärysvoide ovat tarjouksessa koko syyskuun.

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oon niiiin tykästynyt Mossaan! Miselli-vettä saa muuten myös joistain Prismoista alle kympillä!