Luonnonkosmetiikkaa alennuksessa

kauneus, luonnonkosmetiikka
2 kommenttia

* Yhteistyössä AsennemediaNatural Goods Company

Kuten lupailinkin, niin nyt olis pari alevinkkiä luonnonkosmetiikan suhteen!

Mossa-sarjan kasvovedet, päivävoiteet ja silmänympärysvoide ovat nimittäin Sokoksella elokuun ajan tarjouksessa :-) Kommenttien perusteella Mossa on ollut monella teistä kokeilussa ja samaten monia on tuntunut kiinnostavan sarja, vaikkei sitä olisi vielä ehtinytkään testata.

Olenkin jo ehtinyt vinkata omista Mossa-suosikeistani teille; edelleen ykkössuosikkina vadelma-misellivesi. Myös mustikka-kasvovesi alkaa vedellä viimeisiään, misellivesihän loppui ajat sitten :-D Molemmat sarjan kasvovesistä (mustikka ja lakka) ovat Sokoksella elokuun ajan tarjouksessa hintaan 9,50 € (normaalisti 11,90 €).


Mossan silmänympärysvoide on elokuun ajan Sokoksella tarjouksessa hintaan 11,90 € (norm. 14,90 €). Multa loppui jokin aika sitten kerralla kolme suosikkisilmänympärysvoidetta (miten kolme voidetta voi loppua kaikki kerralla, en tajua?!) ja nappasin tämän Mossan silmänympärysvoiteen päivittäiseen käyttöön. Tykkään tästä kyllä kovasti – vaikka koostumus on voidemainen, imeytyy silmänympärysvoide nopeasti. Tätä ei tarvita kerralla kuin ihan pieni painallus.

Myös Moisturising Antioxidant Day Creme (mustikka) on tarjouksessa hintaan 11,90 € (norm. 14,90 €). En voinut napata voiteesta kuvaa, sillä omani on kotikotona, jotta mun ei tarvitse aina roudata sinne kaikkia kosmetiikkatuotteitani.

Oletteko muuten huomanneet, että Mossalta on lanseerattu uusi, Age Excellence -sarja? Se on suunnattu yli 45-vuotiaille, mutta vitsit että kuulostavat mielenkiintoisilta. Sarjaan kuuluu mm. 5 minute peeling mask – kuulostaa niin hyvältä. Age Excellence -sarja on Stockmannilla tarjouksessa ainakin syyskuussa viikolla 36 ja Ruohonjuurissa Age Excellence -sarjan kasvovoide ja silmänympärysvoide ovat tarjouksessa koko syyskuun.

Lisää luettavaa

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oon niiiin tykästynyt Mossaan! Miselli-vettä saa muuten myös joistain Prismoista alle kympillä!