Kesä 2016

lifestyle
4 kommenttia

It’s not over yet,

mutta ainakin nämä jäävät mieleen tästä kesästä:

Aperol Spritzit, Alice Neelin naiset, Beyoncén keikka, yöpulahdukset mattolaiturilta, Dept Open Air, uudet tuttavat, yöranskikset, pokéwalkit, sateen takia missatut festarit ja tsemppiviestit Tallinnaan

 

Matcha-vajarit, Cargon lehtikaalisalaatti, fillarikioskit, Lauran synttärit lontoolaisessa pubissa, Tallinna-reissu siskon kanssa, konepaja Brunon sunnuntaibrunssi, puutarhajuhlat, hämärät, mutta lämpimät kesäyökävelyt kotiin, pitkät ääniviestit ja swappijengi-reunion

Even synttäriskumpat, rentoutumisviikonloput Tampereella, Ron Mueckin kreisit veistokset, putiikkikierrokset Punavuoressa, ratikkapysäkkispurttaus prosecco-pullo kainalossa, sunnuntaijammailut, treffit puistossa ja leffa jossa nauratti niin, että piti pyyhkiä kyyneleitä 3d-lasien alta

Lemppariterassilla skumpat lempparilaseista, junamatkat hierojalle Kannelmäkeen, jännittävä työprojekti josta voin kertoa vuoden kuluttua lisää, Draken Too Good, jääkylmä järvivesi, isovanhempien yllärivisiitti, surkeasti sujunut mölkkymatsi, yhdet gt:t liikaa keskiyöllä ja Juulian keikka 

Lounaat El Fantissa, vauva-uutiset, auringonlaskut rannalla, juoruilu Holidayn kivoimmassa pöydässä, Tampere-kaverit yökyläilemässä vuorotellen, postikortit jotka lähetin, kirje, jota en koskaan kirjoittanut ja oikeaan osuneet analyysit

Maj:n odottelu puolimaratonilta, käyrämummouden ymmärtäminen, yllärivihkiminen lähipiirissä, Menolippu Eurooppaan -voitot ja -häviöt, kiiltomadon bongaus mökillä, Taste of Helsinki -herkut ja hervottomat spekuloinnit. 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Voi ihana, tästä tuli jotenki niin hyvälle mielelle! Samankaltaiseksi kuvittelin oman kesäni, mutta niinpä vissiin – nyt siis on vielä muutama viikko aikaa toteuttaa ”just ne kesäjutut” joista muina vuodenaikoina vaan haaveilee.. oot ehtiny vaikka mitä! Mikä mahtoi olla leffa joka nauratti kyyneliin asti? :-)

    1. Hyvä että hyväntuulisuus tarttuu :-* Ja höps, ei kannata miettiä kesää suorittamisena tai bucket listinä, tärkeintä on että on nauttinut olostaan :-) hahaaa, leffa oli IKJ ja veikkaan, että leffaseuralla oli osuutta asiaan! :D

  2. Ihana postaus. Listojen tekeminen ja niiden lukeminen on parasta! ♥︎