Kesä 2016

lifestyle
4 kommenttia

It’s not over yet,

mutta ainakin nämä jäävät mieleen tästä kesästä:

Aperol Spritzit, Alice Neelin naiset, Beyoncén keikka, yöpulahdukset mattolaiturilta, Dept Open Air, uudet tuttavat, yöranskikset, pokéwalkit, sateen takia missatut festarit ja tsemppiviestit Tallinnaan

 

Matcha-vajarit, Cargon lehtikaalisalaatti, fillarikioskit, Lauran synttärit lontoolaisessa pubissa, Tallinna-reissu siskon kanssa, konepaja Brunon sunnuntaibrunssi, puutarhajuhlat, hämärät, mutta lämpimät kesäyökävelyt kotiin, pitkät ääniviestit ja swappijengi-reunion

Even synttäriskumpat, rentoutumisviikonloput Tampereella, Ron Mueckin kreisit veistokset, putiikkikierrokset Punavuoressa, ratikkapysäkkispurttaus prosecco-pullo kainalossa, sunnuntaijammailut, treffit puistossa ja leffa jossa nauratti niin, että piti pyyhkiä kyyneleitä 3d-lasien alta

Lemppariterassilla skumpat lempparilaseista, junamatkat hierojalle Kannelmäkeen, jännittävä työprojekti josta voin kertoa vuoden kuluttua lisää, Draken Too Good, jääkylmä järvivesi, isovanhempien yllärivisiitti, surkeasti sujunut mölkkymatsi, yhdet gt:t liikaa keskiyöllä ja Juulian keikka 

Lounaat El Fantissa, vauva-uutiset, auringonlaskut rannalla, juoruilu Holidayn kivoimmassa pöydässä, Tampere-kaverit yökyläilemässä vuorotellen, postikortit jotka lähetin, kirje, jota en koskaan kirjoittanut ja oikeaan osuneet analyysit

Maj:n odottelu puolimaratonilta, käyrämummouden ymmärtäminen, yllärivihkiminen lähipiirissä, Menolippu Eurooppaan -voitot ja -häviöt, kiiltomadon bongaus mökillä, Taste of Helsinki -herkut ja hervottomat spekuloinnit. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Voi ihana, tästä tuli jotenki niin hyvälle mielelle! Samankaltaiseksi kuvittelin oman kesäni, mutta niinpä vissiin – nyt siis on vielä muutama viikko aikaa toteuttaa ”just ne kesäjutut” joista muina vuodenaikoina vaan haaveilee.. oot ehtiny vaikka mitä! Mikä mahtoi olla leffa joka nauratti kyyneliin asti? :-)

    1. Hyvä että hyväntuulisuus tarttuu :-* Ja höps, ei kannata miettiä kesää suorittamisena tai bucket listinä, tärkeintä on että on nauttinut olostaan :-) hahaaa, leffa oli IKJ ja veikkaan, että leffaseuralla oli osuutta asiaan! :D

  2. Ihana postaus. Listojen tekeminen ja niiden lukeminen on parasta! ♥︎