Kynsilakkataivas

kauneus, luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti

Hypättiin viime viikolla Maj:n kanssa Sapen kyytiin ja suunnattiin ”kynsilakkataivaaseen”, eli Cesars Shopiin. Putiikki on lattiasta kattoon täynnä kynsilakkoja, glittereitä, kynsitarroja, leimoja ja vaikka mitä tuotteita, joita kynsienlaittoon voikaan tarvita. Siis IHAN kaikkea – jos kaipaat jotain kynsitavaraa tai etsit tiettyä kynsilakkasävyä, suuntaa Vuorikadun putiikkiin Kaisaniemeen.

Tarkastelin ensin hyllyjä silkasta uteliaisuudesta mutta innostuin kunnolla vasta kun hoksasin, että valikoimissa on pari 4free/5free -kynsilakkasarjaa, eli kynsilakkoja, joissa ei ole niitä pahimpia myrkkyjä. Samanlaisia ovat mm. Treat Collection, Boho ja Kure Bazaar, joista olenkin vinkannut aiemmin.

Tein pari kivaa löytöä; ZoyaneNaked Manicur -kynsilakan, joka on ”näkymätön manikyyri” kynsille. Se sisältää hoitavia öljyjä ja näyttää kynsissä läpikuultavalta, mutta tasoittaa kynnen epätasaista pintaa. Eli jos kyntesi liuskoittuvat helposti, mutta et halua tai voi käyttää värillisiä kynsilakkoja, voi tämä Naked Manicure olla testaamisen arvoinen! Tämä violetti sävy oli valittu parhaaksi (Alluren toimesta) ja siksi valitsin sen. Sävyjä on myös mm. pinkki ja persikka, ajattelin, että violetti saattaisi olla kirkastavin.

F.U.N Lacquer -lakka on ihana. Ohutta glitteriä, joka kimaltaa kynsillä kauniisti. Voisi olla överimpääkin, mutta tällä saa sellaiset hillityt kimallekynnet. Mun kynnet on niin liuskoittuneet aina, että tarviin tuon Naked Manicuren tällaisen läpikuultavan lakan alle.

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.