Kynsilakkataivas

kauneus, luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti

Hypättiin viime viikolla Maj:n kanssa Sapen kyytiin ja suunnattiin ”kynsilakkataivaaseen”, eli Cesars Shopiin. Putiikki on lattiasta kattoon täynnä kynsilakkoja, glittereitä, kynsitarroja, leimoja ja vaikka mitä tuotteita, joita kynsienlaittoon voikaan tarvita. Siis IHAN kaikkea – jos kaipaat jotain kynsitavaraa tai etsit tiettyä kynsilakkasävyä, suuntaa Vuorikadun putiikkiin Kaisaniemeen.

Tarkastelin ensin hyllyjä silkasta uteliaisuudesta mutta innostuin kunnolla vasta kun hoksasin, että valikoimissa on pari 4free/5free -kynsilakkasarjaa, eli kynsilakkoja, joissa ei ole niitä pahimpia myrkkyjä. Samanlaisia ovat mm. Treat Collection, Boho ja Kure Bazaar, joista olenkin vinkannut aiemmin.

Tein pari kivaa löytöä; ZoyaneNaked Manicur -kynsilakan, joka on ”näkymätön manikyyri” kynsille. Se sisältää hoitavia öljyjä ja näyttää kynsissä läpikuultavalta, mutta tasoittaa kynnen epätasaista pintaa. Eli jos kyntesi liuskoittuvat helposti, mutta et halua tai voi käyttää värillisiä kynsilakkoja, voi tämä Naked Manicure olla testaamisen arvoinen! Tämä violetti sävy oli valittu parhaaksi (Alluren toimesta) ja siksi valitsin sen. Sävyjä on myös mm. pinkki ja persikka, ajattelin, että violetti saattaisi olla kirkastavin.

F.U.N Lacquer -lakka on ihana. Ohutta glitteriä, joka kimaltaa kynsillä kauniisti. Voisi olla överimpääkin, mutta tällä saa sellaiset hillityt kimallekynnet. Mun kynnet on niin liuskoittuneet aina, että tarviin tuon Naked Manicuren tällaisen läpikuultavan lakan alle.

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.