Flow festival 2016 -tärpit

musiikki, ravintolat Helsinki, ruoka
2 kommenttia

Flow lähestyy! Olen pahoillani että joudun sanomaan tämän ääneen (tai siis kirjoittamaan mustaa valkoiselle): Flow on viimeinen virallinen kesäviikonloppu. Haikeaa ja kutkuttavaa yhtä aikaa; vaikka kesä onkin lemppari, tykkään syksystä eniten. Juuri siitä hetkestä, kun kesä kääntyy syksyyn; kun illat on viileitä ja päivät lämpimiä, kun on helpompi hengittää. Syksy on jotenkin tosi inspiroivaa aikaa; uusia projekteja, uutta intoa ja ideoita. Ei tarvitse enää pettyä keleihin ja pelätä sadetta, joka aina pilaa kaikki suunnitelmat. On jotenkin helpompaa kun ei ole niin suuria odotuksia. 

Mutta ennen kuin syksy alkaa, aion nauttia vikasta kesäviikonlopusta (oli kelit mitä oli) parhaiden ystävien kanssa; tanssia ja seikkailla, avata pari skumppaa ja herkutella kalliita festariherkkuja – ja murehtia pankkitilin saldoa sitten myöhemmin. Mun eka Flow oli muuten vuonna 2009, josta parhaiten jäi mieleen Lily Allen, huh! Tämä siis voisi olla järjestyksessään seitsemäs Flow, mutta mulle tämä taitaa olla viides. Flow on kasvanut isoksi ja tavallaan tykkään siitä ja tavallaan en, mutta joka tapauksessa olen ihan tajuttoman ylpeä siitä, että Helsingillä ja Suomella on näin siisti ja viimeisen päälle mietitty tapahtuma. 

Ootteko te tulossa?! Jos joo, niin mulla olis pari vinkkiä – ja otan teidän vinkit ilolla vastaan! Jos totta puhutaan, en ole selannut tänä vuonna esiintyjälistaa yhtä tarkasti mitä aiempina vuosina.  

kuva: Jussi Hellsten

kuva: Maija Astikainen

RUOKA & JUOMA:

Flowssa ei oikeastaan voi mokata ruokakojuvalinnalla, mutta tässä on omat suosikit tälle vuodelle:

DATE + KALE: Anni Kravin ja Richard McCormickin herkut kiinnostavat, erityisesti vegaaninen Mermaid Bowl.

Cargo: Sami Tallbergin luotsaama Cargo on ihana; Flow:ssa tekis mieli testata vegaaniburgeri. 

Gold & Green Nordic: Nyhtökaura-annoksia; näistähän vois saada inspiraatiota omaankin kokkailuun. 

Farang: Farang ei ole vielä tuttu, joten Klong Toye (tofu, sokeriherneet, vihreät pitkäpavut, thai-basilika, riisinuudeli, kookoskerma) kiinnostais! 

Paulig Cold Brew Booth: Kylmäuutettua kahvia vaikka lakritsanjuurella, huh? Tämä täytyy testata! 

Pizzarium: Pizzariumin pizzat on herkkua ja vaikka paikka on lähellä työpaikkaa, ei koskaan tule käytyä lounaspizzalla. Sen sijaan pizzapala tai pari Flowssa kuulostaa täydelliseltä. 

kuva: Samuli Pentti

kuva: Jussi Hellsten

ESIINTYJÄT:

PE:

18:15 Jaakko Eino Kalevi 
21:00 Four Tet
22:45 Massive Attack & Young Fathers (MIKSI oi miksi tää menee päällekkäin Mura Masan kanssa???)
23:15 Mura Masa
00:00 Jamie xx

+ kiinnostaa: Iggy Pop! 

LA: 

17:00 Lake Jons
18:00 View
20:00 CHVRCHES
22:00 M83
23:00 Fka Twigs

SU: 

16:15 Ruger Hauer ft. Regina
18:30 Daughter
19:30 Anderson .Paak & Free The Nationals 
22:00 Sia
22:45 Kaytranada 


Tein Spotifyhin Flow-fiilistelylistan, jos kiinnostaa fiilistellä noita yllämainittuja artisteja ennen Flowta. Mitä te odotatte eniten? Entä onko jotain ruokapaikkavinkkejä, jotka eivät olleet mun listalla? Otan mieluusti vinkit vastaan! 

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. hahahaha mun perjantain lista näyttää tismalleen samalta :-D paitsi parina villinä korttina siinä ennen massive attackia on paula temple ja the black madonna! tänä vuonna kiinnostelee eniten jamie xx, m83 ja sia :) hihihii en malta oottaa, flow on niiiiiiin super!!

    1. hahaa,super, ehkä törmätään?! :-D pitääpä kuunnella noita sun villejä kortteja kans, jospa löytyis jotain uutta hyvää!