Kutkuttava musiikkisyksy

musiikki
3 kommenttia

Aaaaa en kestä, tää on niin hyvä musiikkisyksy!! Vaikka mitä uutta tipahtelee Spotifyhin ja Tidaliin. Oon huomaamattani maksanut Tidalin kuukausijäsenyyttäkin kun oli pakko hommata se kokeiluun Beyoncén uusimman takia. Tuntuu hölmöltä että maksoin pari kuukautta sekä Tidalista että Spotifystä, mutta toisaalta, mun Netflix ja HBO tilaukset ovat olleet kesän alusta asti jäissä, että sama kai se, jos sijoitin kesällä kulttuurirahojani musiikkiin sarjojen sijaan.

Frank Oceanin visuaalinen Endless-albumi julkaistiin muutama päivä sitten iTunesissa ja heti pari päivää sen jälkeen julkaistiin Blonde – joka on paljon kiinnostavampi kuin Endless (toivottavasti se tulee pian Tidaliin tai Spotifyhin jonnekin) ja monelta muulta mun lempparilta on tullut jotain uutta matskua. Oon kuunnellut Shuran Nothing’s Real -albumia vähän, mutten ole vielä innostunut siitä. Naon uus albumi For All We Know on mun kuuntelulistalla seuraavana ja se aiemmin vinkkaamani Giraffagen Bring Me Your Love on soinut päivittäin.

Tässä tän syksyn lemppareita (biisit aukeaa Spotifyhin biisin nimeä klikkaamalla):

say lou lou

Say Lou Lou – Staying Alive

Ah, vihdoin näistä siskoksista kuuluu jotain uutta! Ihana versio klassikosta. Alkuperäistä biisiä on kunnioitettu, mutta tämä on huomattavasti hienostuneempi versio Staying Alivesta. 
 

BANKS – Gemini Feed

Banks on just täydellistä syksymusiikkia. En juuri kuunnellut Banksia kesällä, mutta nyt syksyn tullen tekee mieli taas kuunnella vanhojakin biisejä. Tuliskohan pian uus albumi…? 

Bon Iver – 22 (OVER S∞∞N)

Bon Iverin uusimmat tulivat täydellisellä hetkellä, koska mitä olis syksyhaikeus ilman Bon Iveriä? Ihana kuunnella uutta tuotantoa vaihteeksi (vanhoista rakkaimpia ovat re:stacks, HoloconeFor Emma ja Skinny Love – olkoot miten puhkisoitettuja tahansa omilla soittolistoillani). Nämä kaksi ovat tulevalta ’22, A Million’ -albumilta. Toinen juuri julkaistuista biiseistä, 10 d E A T h b R E a s T, on sekin koukuttava. 

Metronomy – Night Owl

En oo varma tykkäänkö Metronomystä enää niin paljoa, mitä joskus pidin, mutta tämän biisin ja musiikkivideon yhdistelmä on hyvä. Ihania sävyjä; oranssi haalari, vaaleanpunertavaan taittava taivas, margarita-lasi altaan reunalla, tenniskenttä…

wet

Wet:n Autoharp-demot kuulostavat suloisen raaoilta ja aidoilta, kummallisen uusilta ja raikkailta, vaikka ovatkin tuttuja. Suosittelen! 

kuvat: x x x

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Banksilta on käsittääkseni tulossa uusi ”The Altar” – niminen albumi syyskuun lopulla. Pidän itsekin kyseisestä artistista, ja olen samaa mieltä sen suhteen että toimii parhaiten joko syksyllä tai talvella :)

    1. Jep, niinpä! Syys- ja talvimusiikkia. Oioi, odotan innolla tulevaa albumia!!

  2. Moi Ida olen 70-luvulla syntynyt niin kuuntelen kasaribiisejä muutama ysärikin menee heh:)