Testissä virolainen Sosar

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: , ,

Uutta luonnonkosmetiikkaa testissä!

Sain virolaista Sosaria testiin keväällä ja olen vihdoin testaillut tuotesarjan tuotteita läpi ja voin kertoa teille kokemuksiani. Ostin Sosaria tamperelaisesta Kimpuresta jo ennen kuin kukaan virallisesti toi sarjaa maahan. Oma suosikkini kaikista sarjan tuotteista on puhdistava mutanaamio, jonka ostin Kimpuren Kertun suosituksesta. Se syväpuhdistaa ihoa ja rauhoittaa näppyjä.

Nyt sain testiin saman sarjan turvenaamion*, josta tykkään siitäkin. Jos mutanaamioiden kanssa touhuaminen on sotkuista, niin hitsi vie, ette uskokaan miten sotkuista turvenaamion poispeseminen on! Mun pieni kylppäri vaatii tämän käytön jälkeen aina huolellista siivoamista, sillä turve ei lähde yhtä helposti pois kuin savi tai muta. MUTTA, it’s worth it!

Virolainen turve on ilmeisesti erityisen aktiivista ja täten anti-age-vaikutteinen. Minusta tuntuukin, ettei turvenaamio toimi yhtä puhdistavana kuin mutanaamio, mutta tuntuu että tämä vähentää kasvojen turvotusta ja tekee ihosta huomattavasti heleämmän. Turve on niin tehokasta, ettei sitä suositella käytettäväksi kuin maksimissaan kerran viikossa. Minulle sopiva väli on kerran kahdessa viikossa. Purnukka on sen verran hintavakin (29,50 € / 90ml) että tätä käyttää mieluusti harvemmin ihan jo hinnankin takia.

Turvenaamio syväpuhdistaa, aktivoi ihon pintaverenkiertoa, rauhoittaa tulehduksia, hidastaa ikääntymistä, tasoittaa ihon sävyä, tasapainottaa talintuotantoa ja poistaa ihosta haitallisia aineita. Sanomattakin selvää, että Sosarin tuotteet täyttävät luonnonkosmetiikan kriteerit, vaikkei niillä sertifiointia olekaan.

Sain testiini myös sarjan huulivoiteen ja saippuan, joista tuo Natural Honey Lip Balm* on päässyt päivittäiseen käyttöön yöhuulivoiteena. Päivisin käytän Hurraw-huulivoiteita mutta yöksi kaipaan jotain yksinkertaisen tuhtia. Turvesaippua* oli täydellinen mökkireissulla, sillä se sopii sekä kasvojen pesuun että vartalolle. En testannut, lähteekö meikit tällä, mutta käytin tätä tasapainottamaan kasvojen ja rintakehän ihoa.

Sosar on varsin kiva uusi tuttavuus. Mutanaamio meni ja loppui jo ajat sitten, mutta en ole vielä raaskinut ostaa uutta vaikka se onkin ehdottomasti suosikkini Sosar-tuotteista. Ostan uuden jahka olen käyttänyt vastaavia tuotteita pois – onneksi turvenaamio on myös huippu, niin en ole pulassa ihoni kanssa. Onko Sosarin tuotteet tuttuja teille?

* -merkityt affiliate-linkkejä

6 kommenttia

 1. […] Testissä virolaista luonnonkosmetiikkaa Sosarilta Read more… […]

  Vastaa
 2. Avatar ccnoora /// 22/08/2016 / 12:22:47

  Tuo Natural Honey Lip Balm pelasti mun hyttyskesän! :D Se toimii nimittäin äärimmäisen hyvin hyönteistenpistoissa ja ehkäisee niiden kutiamista. Tykkään, tykkään, tykkään! <3

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 23/08/2016 / 20:40:36

   Ooh, miten mahtava juttu!! :-D hahaa, hyvä tietää ensi kesänä että tämä on monitoimituote!

   Vastaa
 3. Avatar Ninni /// 25/08/2016 / 10:21:10

  Toi turvanaamio on mun uusi naamiosuosikki <3 Ottaa epäpuhtaudet ja röpelöt kyytiä. Iso peukku!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 25/08/2016 / 10:43:54

   No niinpä, tykkään kans kovasti vaikka sotkun määrä on järjetön :-D

   Vastaa
 4. […] syväpuhdistusta ja tasapainoa, tämä oli siihen täydellinen ensiapu. Lisää Sosarin tuotteista täällä ja mutanaamiotesti […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.