Opiskelijabudjetilla

ruoka
2 kommenttia

Huomentaa!

Heräsin viime yönä käsitämättömän pirteänä enkä meinannut heti saada unta, mutta ehkä se olikin kohtalo, koska Frank Oceanin Blonde-albumi oli julkaistu yöllä!! Jihuuuu! Mietinkin, että jos julkaisut jää ”visual album” Endlessiin niin olisin kyllä pikkuisen pettynyt. Uusi albumi sen sijaan vaikuttaa erittäin hyvältä (kuuntelin sen tietty sitten kolmelta yöllä unta odotellessa), ilmeisesti kahden viikon päästä sen saa muualtakin kuin iTunesista.

Aamulla nousin ystävän soittoon ja aamupala siirtyi juoruilujen myötä aika myöhäiseksi, mutta olipa ihana syödä aamupala rauhassa ja selailla hetki sitten julkaistua Opiskelijabudjetilla-keittokirjaa. Se on taitavan Viola Minervan eka oma kirja, mutta taitavan nuoren naisen kuvia on päästy ihastelemaan myös mm. Karita Tykän viimeisimmässä Sokeriton-kirjassa.

Opiskelijabudjetilla-kirjassa on nimensä mukaisesti vinkkejä siihen, miten edullisella budjetilla voi tehdä herkullista ruokaa mausta tinkimättä. Kirjassa on 75 reseptiä, jotka on jaoteltu useampaan eri kategoriaan. Mua itseäni kiinnostaa erityisesti risotto-resepti (en oo koskaan tehnyt itse risottoa, what?!), kastikkeet ja erilaiset vihanneslisukkeet. Mmmm!

Sain Opiskelijabudjetilla-kirjan luettavakseni tosi hyvällä hetkellä, sillä olen päättänyt, että tänä syksynä kokkailen uusia reseptejä. Olen niiiiin jumahtanut omiin suosikkiresepteihini etten ole testannut mitään uutta varmaan koko Helsingissä asumiseni aikana. Tykkään kokkailla, mutta päivien venyessä pitkiksi on vähän liian helppoa treffata ystäviä ruuan parissa ulkona, jolloin ei tule itse laitettua ruokaa ja jolloin ruokaan menee viikoittain paljon rahaa. Tässä ajattelin skarpata tänä syksynä; ravintolaillallisten sijaan kutsua ystäviä syömään tai kokkailla ystävien luona yhdessä. Ouiii!

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Vaikuttaa mielenkiintoselta opukselta! Mahtaako olla kuinka kasvispainotteinen?

    1. On suhteellisen, mutta joukosta löytyy myös muutama kala-, kana- ja oliko yksi lihareseptikin. Suurin osa on kasvisreseptejä :-)