Minimalistinen asu

muoti
4 kommenttia

kuva: Nina / Tunnetila

Liehulahkeet + pellavapaita on yksi suosikkiasuistani vähään aikaan. Tosin vaaleaa yläosaa käyttäessä en voi olla ajattelematta, että kokonaisuus olisi kivempi, jos mulla olisi tummemmat hiukset; edes oman väriset.  Toisaalta vaalea väri kasvojen lähellä kyllä kirkastaa ihoa, kuten mulle värianalyysissä aikoinaan neuvottiin ja sitten taas toisaalta tykkään siitä, miten vaaleat hiukset sopii hyvin kokomustiinkin asuihin. Jotenkin näyttävät raikkaammilta silloin.

Pellava on muuten ihan huippumateriaali; hengittävä ja ihanan tuntuinen ihoa vasten. Sen paras ja huonoin puoli on sen ryppyyntyvyys; lakanoissa se ei haittaa, mutta paita on kyllä samantien rypyssä, kun vetää takin päälleen. Siihen pitänee vain tottua.

Liehulahkeista tuli muuten mieleen yksi kysymys; miten näitä käytetään talvella? Alle mahtunee jotkut ohuet sukkikset, mutta näyttääkö leveät housut lahkeet hölmöiltä kun nilkat eivät jää paljaaksi? Hmmhmhmm.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Liehulahkeet on kans mun uus lemppari, ei tee mieli käyttää enää pillei ollenkaa! Mä käytin keväällä niin et alla oli sukkikset ja mun mielestä näytti ihan tyylikkäältä, testaa!

    1. Jooo, ohuet sukkikset luulis ainakin toimivan, hyvä että testattu & hyväks havaittu :-) hmmm ehkä nää ei oo ihan kylmimmän talven housut, siis siinä vaiheessa kun pitää pukea villasukkikset ja saappaat…

    1. Ahhhh aivan, jos ois pidempivartiset kapeat saappaat, mutta mulla eii oo semmoisia :-( maiharit on liian maskuliiniset ja muissa taitaa loppua varsi nilkan kohdalle…