Kauneimmat hotellit Helsingissä

matkailu
Jätä kommentti

Missä yöpyä, jos haluaisi viettää ihanan miniloman Helsingissä? Tätä kysytään multa aika usein, joten ajattelin jakaa omat suosikkihotellini kanssanne. En tietystikään ole yöpynyt kaikissa Helsingin hotelleissa, mutta tässä suosikkini listattuna, uusimapana Hotel F6, jonne vein Maj:n muutama viikko sitten. Kaikkia suosikkejani yhdistää erinomainen aamupala, siisteys, esteettisyys ja hyvä sijainti. 

Hotel f6
Fabianinkatu 6

Hotel f6 oli ihana! Aamupala oli simppeli mutta herkullinen; ihastelin mm. Helsinki Wildfoodsin yrttisuolaa, herkullista leipätarjontaa ja Marimekon astioita. Hotelli itsessään on tosi kaunis, pieni sisäpiha on sellainen että sinne tulee mieluusti viinilasilliselle muutenkin kuin hotellin asiakkaana – alakerran Runarista saa kuulemani mukaan hyviä drinkkejä, mutta myös viiniä ja skumppaa. Hotelli tarjoaa kivoja Helsinki-vinkkejä ulkomaalaisille ja ulkopaikkakuntalaisille; asia, jota varmasti arvostaisin muualla asuvana. Tummanpuhuvat huoneet eivät tyylillisesti vastaa omaa mieltymystäni, mutta juuri siksi hotelleissa onkin kiva yöpyä; on hetken maailmassa, joka tuntuu ihan eriltä kuin oma. Huone jossa yövyimme oli valtavan suuri ja kaunis. Kiitos F6, että saimme tulla tutustumaan hotelliin!

Lilla Roberts – postaus täällä
Pieni Roobertinkatu 1-3

lilla roberts

Lilla Robertsissa ja Hotel F6:ssa on paljon samaa; molemmissa persoonallisissa hotelleissa sisustus on tummanpuhuvaa ja kummassakin hotellissa on esim. luonnonkosmetiikkaa kylppäreissä. Pikkujuttu, jota arvostan suuresti! Lilla Robertsin alakerran drinkkibaari on viihtyisä ja koko hotelli on tosi kaunis ja persoonallisesti sisustettu. 

Hotel Indigo Helsinki-Boulevard – postaus täällä
Bulevardi 26

hotel indigo

Hotellin yhteydessä toimiva Ravintola Bröd Punavuori tarjoaa muutakin kuin herkullista aamupalaa. Huoneet ovat kompakteja ja tavanomaisempia mitä boutique hotel f6:ssa ja Lilla Robertsissa, mutta kauniita ja viihtyisiä. 

Hilton Strand – postaus täällä

HILTON STRAND HELSINKI

Uudistettu Hilton Strand on myöskin varsin viihtyisä hotelli. Perushotellihuone on näistä suosikeistani ehkä tavallisin, mutta jos etsitte upeaa sviittiä, niin Hiltonin sviitti on todella miettimisen arvoinen! En tiedä onko sviittejä useampia, mutta ainakin yhdessä on koko huoneen levyinen parveke, huh. Alakerran raflasta saa ihania drinkkejä ja brunssi on todella hyvä yhden testikerran perusteella. 

Muita hyviä hotelleja Helsingissä:

Myös Radisson Blue Plaza on kiva ja sijainti on mitä mainioin; suoraan Rautatieaseman takana. Scandic Paasin kreisi sirkushuone oli myös hauska ja vaikka Sokos Hotel Original Kluuvissa onkin tosi basic, oli sijainti super ja huoneessa leveät ikkunalaudat. Sokos Hotel Vaakunaa parempaa sijaintia ja näköalaa saa hakea, mutta tyylillisesti hotelli on perinteisempi. 

Lisää luettavaa

Kokkola-vinkit

Museokierros Tallinnassa

ida365 tallinna kirppisvinkit

Tallinnan parhaat second hand -putiikit & kirpparit

Giungano – Amalfi – Salernon alue

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.