BRO:n herkullinen sunnuntaibrunssi

ravintolat Helsinki, ruoka
1 kommentti

Tyypit! Nyt olis mainio vinkki tiedossa kaikille brunssien ystäville: BRO:n brunssi! Ihan superhyvä.

Käytiin viime viikonloppuna Asennemedian porukalla testaamassa BRO:n juuri startannut sunnuntaibrunssi ja vitsit, se oli tosi hyvä.

Valikoima on kattava, raikas ja monipuolinen – tämmöinen pesco-ovo-lakto-vegetaristi sai lappaa lautasen täyteen, mutta niin sai myös seurueen vegaani ja pari gluteenitonta tyyppiä. Erityiset kehut ansaitsee herkullinen salaattivalikoima, lohicheviche ja marinoidut herkkusienet, ai että.

Ja ne kalat, huh! Lohiceviche korianterilla ja chilillä vei kielen mennessään ja sushit (yllättävä, mutta toimiva yhdistelmä kaiken muun kanssa) olivat hyviä. Wasabi-kastiketta kantsii lapata reilulla kädellä.

Ja ne oliivit, paahdetut punajuuret, juureslastut, pikkelöidyt kurkut…

Söpöt smoothiet ja ihana tyrnijälkkäri, joka ei ollut liian makea. Suurimmat herkkusuut jäivät kaipaamaan kakkua kahvin kaveriksi, mutta minusta tämä ja raikkaat hedelmät riittivät täydellisesti.

Jos jotain jäin kaipaamaan, niin kasvisversioita miniburgereista, jotka näyttivät herkullisilta ja saivat paljon kehuja. Tuorepuristettu mehu olisi piste i:n päälle tämän tasoisella brunssilla. Muuten olen todella tyytyväinen. BRO on mainio, kun kaipaa raikasta ja monipuolista brunssia tyylikkäässä ympäristössä.

kuvat: Sami Jämsen

Bro:n [bruuu:] brunssi on tarjolla sunnuntaisin klo 12-15. Hinta on 28 €. Kannattaa myös testata brunssilla lisämaksusta joku herkullinen drinkki – niistä maistiaisia täällä, mm. Tee pöytävaraus täältä – suosittelen, sillä paikka oli viime viikonloppuna täynnä.

Ps. Jos kiinnostaa päästä testaamaan BRO:n brunssi, niin kurkistapas Henriikan blogiin samantien! 

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.