Salonkikelpoinen

muoti
1 kommentti

Terkkuja Tampereelta! Olen ollut täällä koko viikonlopun; tein perjantaina etätöitä kotikotoa ja ystävän luota käsin sekä palaveerasin yhden kivan loppuunsaatetun someprojektin tiimoilta. Eilen treffasin ystävää, kokkailin äidin ja isän kanssa ja viihdyin siskon luona juoruilemassa punaviinilasi kädessä myöhään yöhön.

Tänään on vietetty kahden lempparin syntymäpäiviä. Mulla oli päällä mun kultahame ja se sai Sampan hyväksynnän; hän oli ollut huolissaan, pukeutuisko kukaan vieraista tarpeeksi juhlavasti hänen syntymäpäivilleen. :’–) Juhlan kunniaksi vaihdoin mun Olympukseen uutuuttaan kimaltavan hihnan. Hitsit että tykkään tästä! Chanel-henkistä hihnaa on saatavilla sekä kultaisena että hopeisena ja se on mahtava asuste juhliin, etenkin jos kamera ei sovi laukkuun. Kaunis hihna viimeistelee kamerasta salonkikelpoisen juhlaan kuin juhlaan.

Moni tuttu on kysellyt viime aikoina mun kameran rungosta; Olympus PEN E-P5 on nimittäin huikeassa alennuksessa. Kun ostin oman runkoni muutama vuosi sitten, sen suositushinta kieppui tonnin tienoilla. Aikamoinen alennus siis! Olen ollut tähän runkoon todella tyytyväinen ja kiinteiden 45 mm ja 25 mm -objektiivien kanssa se on täydellinen tarpeisiini. 45 mm otan usein asukuvat ja 25 mm kuvailen muuten tosi paljon blogikuvia.

En koskaan jaksanut roudata isoa järkkäriä mukanani, joten minijärkkäri on mulle täydellinen. Olen ottanut kaikki (jotain yksittäistä poikkeusta lukuunottamatta) blogini kuvat syyskuun 2013 jälkeen tällä. Myös nämä kuvat on otettu samalla kameralla, sillä äidiltäni löytyy PEN E-P5 valkoisena. Bloggaajakolleegoistani ainakin Maj kuvailee samalla kameralla.

Tämä hihna kuuluu Olympuksen uuteen Leather Collectioniin – siis siihen samaan, josta kaunis kameralaukkunikin on. Ihanaa että Olympuksella ollaan osattu tarttua tähän markkinarakoon; kauniille kameratarvikkeille ja -asusteille on todellakin kysyntää. Sain omani Olympukselta, mutta näitä myy esim. Verkkokauppa.com. 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.