GIRL BOSSES

lifestyle
2 kommenttia

Oon viime aikoina miettinyt paljon sitä, miten suuri merkitys sillä on, millaisilla ihmisillä itsensä ympäröi. Keiden kanssa tekee töitä, keiden kanssa jakaa ilot ja surut, keiden kanssa sparrailee kun joku juttu mietityttää, keiden kanssa käy syvällisiä keskusteluja yömyöhällä ja keiden kanssa voi olla ihan oma itsensä.

Mulla on ympärilläni ihan älyttömän upeita tyyppejä ja ennen kaikkea upeita, fiksuja ja inspiroivia ihmisiä – niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Vaikka oma ystävä- ja lähipiiri on varmasti se tärkein tukiverkko, en vähättelisi yhtään työporukan merkitystä.

Kaksi tällaista inspiroivaa ja huikeaa jengiä liittyy selkeästi töihin ja uraan; toinen on Asennemedian upea bloggaajajengi ja toinen on Sugarin timanttinen työporukka. Näihin porukoihin kuuluu sellaisia naisia että huh! Tuntuu etuoikeutetulta, kun ympärillä on monta luovaa, innostavaa, tehokasta ja viisasta ihmistä, joilta pyytää apua ja neuvoa jos siltä tuntuu ja joiden kanssa innokkaana kehitellä uusia projekteja. On helppo olla ylpeä näistä ihmisistä ja heidän saavutuksistaan.

Eilen herkuteltiin Asennejengillä ja iloittiin syksyn ja alkuvuoden uusista tuulista ja tulevista projekteista. Oon niin ylpeä tästä jengistä!

kuvat: Sami Jämsen 

Syksy on startannut tosi tehokkaasti Sugarillakin; me lähdetään viikon kuluttua pystyttämään Sugar CPH pop-up showroomia Köpikseen! On ihan hullun siistiä monistaa Sugarin konsepti kuukauden ajaksi Kööpenhaminaan ja katsoa, millaisen vastaanoton saamme siellä. Meillä on Köpiksessä vahva kattaus suomalaista muotia, designia, luonnonkosmetiikkaa ja luomuherkkuja Tanskan median ihmeteltäväksi – tästä varmasti lisää sitten kun olemme Köpiksessä.

Ihan koko syyskuu ei mene ulkomailla, mutta on ihan parasta päästä matkustelemaan ja pilotoimaan jotain ihan uutta. Muutenkin syksy on työrintamalla täynnä vaikka mitä mielenkiintoista; tiedossa on kivoja tapahtumia, muuttopuuhia ja uusia työkavereita. Niin inspiroivaa! Tykkään syksystä juuri siksi, että syksyisin alkaa aina tapahtua kaikkea uutta ja jännää.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hyvällä porukalla on todella energisoivaa tehdä töitä. Etenkin teidän Asennemedian juttuja on ihana seurata Instassa, sellainen positiivinen pöhinä välittyy hyvin!

    1. No niinpä :-) ja voi vitsit, ihana kuulla että fiilis välittyy, meillä on kyllä ihan oikeasti huippujengi kasassa.