Suomi-muoti valtaa Itiksen 2.-29.9.2016

muoti
Jätä kommentti

Terkkuja Köpiksestä! Ollaan oltu täällä lauantaiaamusta asti kasaamassa Sugarin kuukauden mittaista pop-up-showroomia, josta kerron teille myöhemmin lisää kun olen saanut kuvattua täällä (rakennettiin showroom aivan ihanaan airbnb-asuntoon ja tänään paistaa aurinko, joten ajattelin ottaa kuvia!). 

Ennen siihen palaamista mulla on teille syyskuulle Suomi-muotivinkkaus: 

NORDIC DESIGNERS POP UP

Nordic Designers’ Pop-Up Shop vol. 2 avattiin perjantaina Kauppakeskus Itikseen. Nordic Designers’ popup-kauppa kokoaa yhteen 23:n designerin syys-talvimallistot syyskuun ajaksi Itikseen – Lähiömutsin blogista voi käydä kurkkimassa miltä kaupassa näyttää. 

Mukana on monta omaa suosikkiani, muun muassa Poola Kataryna (omistan Nycteriade-korvikset kolmessa värissä), Uhana Design (uusi tummanpuhuva mallisto vaikuttaa ihanalta), Nokian Jalkineet (Julia Lundstenin kumisaappaat ovat kauneimpia markkinoilla olevista), Mori Collective (syysmalliston takit näyttää kivoilta) ja Nomen Nescio (laadukkaita neuleita ja takkeja). 

Nordic Designer’s Pop-up Shop Kauppakeskus Itiksen 1. kerroksessa (Stockmannin pää) 2.9.–29.9.2016. Aukioloajat: ma-pe 10.00–21.00, la 10.00–19.00 ja su 12.00–18.00

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.