Terkkuja Köpiksestä!

lifestyle, matkailu
4 kommenttia

Terkkuja Köpiksestä, babes!

Aika on mennyt hujauksessa, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin; saavuttiin Kööpenhaminaan lauantaiaamuna ja siitä asti olemme rakentaneet kuukauden mittaista Sugar Helsinki goes Copenhagen -pop-upia. On ollut paljon tekemistä ja jo näin lyhyessä ajassa on ehtinyt oppia paljon uutta mm. siitä, miten erilailla jotkut asiat tehdään Tanskassa Suomeen verrattuna.

On kyllä tosi onnekas olo, kun pääsee työnsä puolesta ulkomaille ja vieläpä näin mieleisiin hommiin; ollaan rakennettu Sugarin Köpis-showroom valoisaan ja persoonalliseen airbnb-kämppään ja tavattu meidän edustuksessa olevista suomalaisista brändeistä kiinnostuneita ostajia ja esitelty brändejä kiinnostaville putiikeille. Pian tapaamme tanskalaista mediaa ja paikallisia bloggaajia, aika jännittävää! Saas nähdä, onko meininki samanlaista kuin Helsingissä vai onko havaittavissa suuriakin kulttuurieroja.

Suomessa Sugarin edustukseen kuuluu monipuolinen kattaus erilaisia eettisiä ja ekologisia brändejä, mutta Tanskaan lähdimme täysin kotimaisella kattauksella. Kun showroom-tilamme on täyttynyt toinen toistaan kiinnostavimmista suomalaisista brändeistä, ei voi kuin olla ylpeä siitä, miten hienoja tuotteita ja tyylikästä designia Suomessa tehdään ja suunnitellaan.

Ollaan myös löydetty aika monta ihanaa putiikkia – lupaan vinkata suosikkini myöhemmin. Huomenna toivon ehtiväni Atelier Septemberiin tai johonkin muuhun suosikkikahvilaani Köpiksessä. Motherissa on jo käyty pizzalla, Matcha Barista on haettu matcha-juomat ja -patukat (ja catering pressipäivään), Grødin makean lempparipuuron lisäksi myös ”suolainen puuro” eli linssimuhennos testattu ja BRUS:n terassilla nautittu lasilliset valkkaria.

Kööpenhamina on ehdottomasti yksi niistä kaupungeista, joissa voisin kuvitella asuvani joskus. Treffasin eilen illalla Köpiksessä asuvaa ystävääni ja oli niin kiva vaihtaa kuulumisia, vaikka treffit jäikin lyhyiksi. Tulee turvallinen ja kotoisa fiilis, kun täälläkin on ainakin yksi läheinen tyyppi.

Huh, nyt on pakko painaa pää tyynyyn! Kello ei ole täällä edes yhtätoista mutta väsyttää jo ihan hulluna; siinä missä menen kotona nukkumaan 00:00 jälkeen arkisinkin (I know, huono tapa, mutta mun luontainen rytmi on iltavirkku), olen täällä mennyt nukkumaan joka ilta 22:00 aikaan. Kreisiä!!! Olen niin innoissani tästä mulle epänormaalin terveellisestä ja fiksusta rytmistä, että päätin kertoa teillekin. Hahaa, kauniita unia muille iltavirkuille ja hyvää huomenta teille, jotka luette tämän vasta aamulla. Kuullaan!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. En itseasiassa tiedä! Ovat sellaisesta kauniista putiikista kuin black :-)

 1. Huu kuulostaa niin siistiltä, että pääsee tekemään tuollaista työkseen!

  Kävin itse viime kuussa Köpiksessä (ekaa kertaa ikinä!) ja Atelier September oli poikaystävän toivelistalla joten käytiin siellä, mutta meille se oli suuri pettymys. Valikoima oli aika heikko eikä ainakaan tuolloin paikasta saanut muuta kahvia kuin espressoa. Lisäksi palvelu oli todella karmeaa. Paikassa hääräsi viisi työntekijää, mutta silti pöydät olivat edellisten asiakkaiden jäljiltä täynnä astioita, pöydät oli pyyhkimättä ja omaa tilaustaan sai odotella pitkään, vaikka jonoa ei ollut lainkaan. En tiedä johtuiko sitten vain kesäajasta, että oliko siellä kesätyöntekijöitä tai oliko juuri ennen meitä ollut jotenkin todella kiireistä, mutta kehno maku jäi suuhun. Moni muu paikka sen sijaan sitten olikin aivan ihana!

  1. No älä muuta sano, oon niin innoissani!!

   Ouiii!!! Köpis on ihana, mutta voi ei, harmittaa teidän puolesta toi Atelier September -kokemus. Mä en nyt sitten tällä reissulla ehtinytkään sinne mutta meen vielä loppukuusta takas, joten joskos silloin sitten. Ihmeellistä kyllä jos palvelu oli tuollaista, tosi aliarvoista!

   Mitkä jäi mieleen lemppareina?! Kaipaan vinkkejä seuraavaa visiittiä varten hihii.