MATCHA BAR COPENHAGEN

matkailu, ruoka
9 kommenttia

Suunnitteleeko joku teistä reissua Köpikseen? Jos joo, niin suosittelen laittamaan ylös Matcha Barin osoitteen. Niin suloinen ja raikas kahvila, josta saa mm. herkullista matcha lattea, trendikkäitä matcha smoothie bowleja, kylmiä matcha-juomia, matchasuukkoja ja matchapehmistä, mmmh!

Miten kaunis matchavispilä, oih. Matcha-herkkujen lisäksi myynnissä on tarvikkeita ja kiinnostavia lehtiä.

HELGOLAND GADE 13,
1653 COPENHAGEN V

Jos kaipaat lisää vinkkejä Köpikseen, voit kurkata Sugarin blogista pari ekovinkkiä ja omat aiemmat suosikkini löydät täältä: kivat kahvilat Kööpenhaminassa, ravintolavinkit Kööpenhaminaan, jooga-hostellisuositus, taivaallinen luomubrunssi, museo-suositus ja upea kasvitieteellinen.

Köpis on kyllä yksi lempparikaupungeistani; niin kaunis ja raikas, pohjoismainen ja tunnelmallinen. Kaikki ruokamarketit ja ulkonasyömiset ovat arkipäivää ja luomua saa joka puolelta. Olen tosin aika yllättynyt siitä, miten vähän kasvisruokavaihtoehtoja joissain rafloissa on. Lihaa syödään Tanskassa tosi paljon, mutta sitä kompensoi ehkä vähän se, että luomuravintoloita on helppo löytää.

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Nyt en oo ruotsin puolelle menossa, mutta ainahan sitä kannattaa varalta laittaa.
  Osallistuppas kastehelmi arvontaan mun blogissa.
  Hyvää alkanutta viikkoa sinne.

 2. Kiitos vinkistä, tuolla en ole vielä käynytkään :)

  Suomessa ollaan paljon edellä kasvisruokien suhteen! Köpiksessä kasvisvaihtoehdot ovat todella ravintolakohtaisia, mutta mun on aina ollut helppoa löytää listalta jotain syötävää. Ilmeisesti se vaihtelee paljon Tanskan sisälläkin, sillä kuulemma Aarhusissa kasvisruokaa on melkein mahdotonta löytää. Sitä selittää varmaan tämän maan possujen määrä, joka on suurempi kuin ihmisten…

  1. Suomessa ollaan kyllä todella paljon edella vegesafkan suhteen, myös norjassa vaihtoehdot on hyvin paljon vähäisempiä, minkä huomaa selkeesti tavallisissa ruokakaupoissa. Kalaa sun muuta kyllä löytyy vaikka millä mitalla, mutta perus kasvisvaihtoehdot on kiven alla ja maksaa maltaita :—-d

   1. Tosi jännittävää! Oletan jotenkin, että kaikista pohjoismaista todella löytyy kasvisruokaa joka paikasta. Olen kyllä Suomessakin joutunut pienillä paikkakunnilla pyytämään erikseen kasvisruokaa kun mitään kala- tai kasvisruokaa ei ole ollut listalla. Se tuntuu ihan hullulta vuonna 2016, mutta niin vain jossain on.

    Huh, enemmän possuja kuin ihmisiä??? For real? Ihan kreisiä!

    Ja voi ei Reetta, tosi outoa jos on vielä kalliimpaakin… :-(

 3. Oijoi, tämä on pakko painaa mieleen – jos joku tuo matcha-kahvilan Helsinkiin, minusta ainakin tulisi vakioasiakas. :) Tällä hetkellä olen puolisen vuotta toisella mantereella, mutaa pitääpä alkaa suunitella reissua Köpikseen kun palaan takaisin. Ihana ja inspiroiva blogi sinulla muutenkin, ja varsinkin luonnonkosmetiikkaan, kotiin ja terveelliseen ruokaan liittyvät postausket ovat erityisen kiinnostavia!

  1. Ooh, kiitos ihana, olipa kauniita sanoja! :-) Ihana kuulla että nuo kiinnostavat!!

   Ja hei, oletko käynyt Helsingissä Andantessa? Sieltä saa ihanaa matcha lattea kauramaitoon tehtynä. Muut matcha-herkut kyllä uupuvat vielä Helsingistä mun tiedon mukaan.

   1. Olen kävellyt monta kertaa paikan ohi, mutta jostain syystä en ole sattunut sisään asti – pitääpä heti käydä kokeilemassa kun olen taas Suomessa! Kiitos vinkistä ja ihanaa loppuviikkoa! :)

    1. Oooh, menepä ihmeessä! Se on herkullista <3 ja miljöö on suloinen.