Valmiina gaalaan

kauneus, luonnonkosmetiikka, muoti
Jätä kommentti

Hiukset valmiina (kiitos kauniista lettikampauksesta ihana Demi ♥), meikki tehtynä, kynnet lakattuina. Kohta puen päälleni gaalamekon ja nappaan mukaan kaksi kaunotarta hotellilta ja suuntaamme kohti Blog Awardseja. Ihan huikeita blogeja on ehdolla tänäkin vuonna jokaisessa kategoriassa, mutta arvaatte varmaan, kelle pidän kaikista eniten peukkuja tänä vuonna. Ihana päästä kippistämään ystävien kanssa ja pukeutua pitkästä aikaa pitkään mekkoon. Toivon että saan napattua siitä jonkin kuvan juhlapaikalla. Se on tummansinistä samettia, pitkä ja selästä avoin.

Vielä pitää päättää, kumpaan luottohuulipunaan kallistun; Zuiin tummanviolettiin Plum-sävyyn vai klassisen punaiseen Fire-sävyyn. Kynsillä on Treat Collectionin Drama Queen, joka on ollut tämän syksyn suosikki. Ihanaa perjantaita! x

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kesäkuulumisia

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.