Marraskuun lopussa

lifestyle
Jätä kommentti

Viime viikot ja päivät ovat sujahtaneet ohitse ihan älyttömällä nopeudella. Aina perjantaisin huomaan miettiväni, että vastahan oli maanantai. Olen fiilistellyt Punavuorta ja tulevia suosikkilounaspaikkoja ja -kahviloita työpaikan muuton takia. Juonut enemmän kahvia kuin yleensä juon ja kerännyt keittiön pöydälle kaikki lukemattomat lehdet ja selaamattomat kuvastot.

Olen ollut helpottunut, kun tyyppi, jonka kanssa olisi voinut mennä vaikeaksi, olikin kiva kohdata. Säikähtänyt lipuntarkastajia ratikassa, vaikka tiesin, että matkalipussa oli vielä päiviä jäljellä. Iloinnut kevyestäkin lumipeitteestä ja nukahtanut kasvohoidossa. Tehnyt kodista kanelilta tuoksuvan eteerisen öljyn ja Mujin höyryttimen avulla.

Käynyt ottamassa rokotuksia, täyttänyt Pinterest-kansiota lomasuunnitelmilla ja googlaillut matkavinkkejä. En heittänytkään puolikasta aurinkovoidetta roskiin, sillä ehdinkin käyttää sen loppuun ennen ensi kesää. Pedannut sängyn ystävälle ja jättänyt sen siihen seuraavaa yökylävierasta varten.

Karannut Tampereelle aina kun olen voinut. Merkannut ylös konkreettisia deadlineja ja yliviivannut pitkiä to do -listoja. Olen kuunnellut samoja vanhoja suosikkibiisejä kuukausia löytämättä mitään uutta kuunneltavaa.

Kävellyt rannassa, valinnut tuntemattoman kadun tutun sijaan. Lukenut iltaisin enemmän kuin aikoihin – nyt taas muistan, miksi sanotaan, että halvin tapa matkustaa on lukea kirjoja. Toistanut samat neuvot uudelleen tietäen, etten itsekään ymmärtäisi toisen sanomana.

Nyt ripustan pyykit kuivumaan, keitän kupin teetä ja sujahdan puhtaisiin lakanoihin. Suloisia marraskuun viimeisiä ja energiaa pimeisiin päiviin. x

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.