Mukavuusalueella

muoti, vastuullinen muoti
8 kommenttia

Jos seurailette R/H:ta tai mua Instagramissa, olette jo saattaneet bongata nämä ihanat uutuudet: R/H:n Mickey-pyjamat!

Pyjamia tulee kolmessa eri tyylissä; kaksi erilaista Mickey-pyjamaa, nude-harmaa ja musta-valkoinen ja kaikkia kahdessa eri pituudessa. Oma suosikkini on tuo lyhyempi Mickey-yömekko, mutta täytyy sanoa, että pitkässä pyjamassa on jotain niin lohdullista, että vähän haaveilen siitäkin. Pitkän pyjaman hinta on 145€ ja lyhyen 120€. Kolmas kuosi ei ole vielä myynnissä verkkokaupassa, mutta tiedän vinkata, että se on ihana! Eri tyylinen kuin nämä, mutta aivan ihana – näette myöhemmin. Uutuudet löytyvät jo verkkokaupasta – Fredrikinkadun myymälään ne saapuvat huomenna keskiviikkona!

Otin lempparimerkilleni R/H:lle muutaman Instagram-kuvan ja ajattelin jakaa ne täälläkin kun tykästyin noihin pyjamiin niin kovasti. Eikä jouluyllärit tähän lopu: R/H:lta on tulossa muitakin uutuuksia. Kantsii seurata Instagramista, niin tiedätte ekana. ;-)

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. on kyllä ihan superkauniita! voi että, joululahjatoive itseltä itselle

    1. No kyllä :–) Ihana idea tehdä pyjamia, niitä ei ole kovin helppo löytää nätteinä. Siksi oonkin nukkunut viimeiset vuodet jossain rumissa isoisssa t-paidoissa, ahahh

  2. Oi miten ihana! Käy vaan kamalan kalliiksi tälle budjetille, taidan jatkaa mainosteepparilinjalla :-(
    Tosi kauniita kuvia!

  3. Ihanan näköisiä pyjamia! Osaatko sanoa, mikä noissa on mitoitus? Tai minkä kokoinen on esim. toi lyhyempi pyjama, joka sulla on päällä? Jääköhän se 170-senttisellä sitten ihan paidaksi, kun se istuu sulle noin ihanasti :D.

    1. Aa voi vitsit, enpä ole ihan varma! Mulla on näissä kuvissa mallikappale päällä, joka vastaa about kokoa S. Kannattaa laittaa mailia R/H:n kaupalle niin voivat mittailla sulle :-) [email protected]