Mukavuusalueella

muoti, vastuullinen muoti
8 kommenttia

Jos seurailette R/H:ta tai mua Instagramissa, olette jo saattaneet bongata nämä ihanat uutuudet: R/H:n Mickey-pyjamat!

Pyjamia tulee kolmessa eri tyylissä; kaksi erilaista Mickey-pyjamaa, nude-harmaa ja musta-valkoinen ja kaikkia kahdessa eri pituudessa. Oma suosikkini on tuo lyhyempi Mickey-yömekko, mutta täytyy sanoa, että pitkässä pyjamassa on jotain niin lohdullista, että vähän haaveilen siitäkin. Pitkän pyjaman hinta on 145€ ja lyhyen 120€. Kolmas kuosi ei ole vielä myynnissä verkkokaupassa, mutta tiedän vinkata, että se on ihana! Eri tyylinen kuin nämä, mutta aivan ihana – näette myöhemmin. Uutuudet löytyvät jo verkkokaupasta – Fredrikinkadun myymälään ne saapuvat huomenna keskiviikkona!

Otin lempparimerkilleni R/H:lle muutaman Instagram-kuvan ja ajattelin jakaa ne täälläkin kun tykästyin noihin pyjamiin niin kovasti. Eikä jouluyllärit tähän lopu: R/H:lta on tulossa muitakin uutuuksia. Kantsii seurata Instagramista, niin tiedätte ekana. ;-)

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. on kyllä ihan superkauniita! voi että, joululahjatoive itseltä itselle

    1. No kyllä :–) Ihana idea tehdä pyjamia, niitä ei ole kovin helppo löytää nätteinä. Siksi oonkin nukkunut viimeiset vuodet jossain rumissa isoisssa t-paidoissa, ahahh

  2. Oi miten ihana! Käy vaan kamalan kalliiksi tälle budjetille, taidan jatkaa mainosteepparilinjalla :-(
    Tosi kauniita kuvia!

  3. Ihanan näköisiä pyjamia! Osaatko sanoa, mikä noissa on mitoitus? Tai minkä kokoinen on esim. toi lyhyempi pyjama, joka sulla on päällä? Jääköhän se 170-senttisellä sitten ihan paidaksi, kun se istuu sulle noin ihanasti :D.

    1. Aa voi vitsit, enpä ole ihan varma! Mulla on näissä kuvissa mallikappale päällä, joka vastaa about kokoa S. Kannattaa laittaa mailia R/H:n kaupalle niin voivat mittailla sulle :-) [email protected]