Arela S/S 17

muoti, vastuullinen muoti
2 kommenttia

Kävin pari viikkoa sitten kurkkaamassa Arelan ensi kevään ja kesän S/S1 17 ”Beauty of the almost” -mallistoa ja ihastuin sekä mallistoon, että miljööseen. Pressitilaisuus järjestettiin Kirsti Tuokon työhuoneella ja hänen kauniit työnsä pääsivät osaksi Arelan mallistolanseerausta. Täydellinen yhdistelmä!

Tiili (tumma ruoste?) + vaaleansininen + valkoinen + vaaleanpunainen = ouiii!

Mallistossa on hurjan kauniita värejä ja väriyhdistelmiä, joita en olisi itse osannut kokeilla, mutta jotka näyttävät uudelta ja kiinnostavalta. Ehkä hankin itselleni ensi kevääksi jonkun kivan värisen takin?

Samalla Arela lanseerasi Arela Sunday -mallistonsa, joka on jo nyt myynnissä. Kotimalliston 100% cashemere-tuotteet ovat värjäämätöntä ja käsittelemätöntä cashmerea. Jäin haaveilemaan näistä superkauniista villasukista, sillä en ole löytänyt kauniita kotitossuja ja villasukat ajaisivat suunnilleen saman asian.

Arela on ollut mun suosikkini vuosia, vaikka olenkin raaskinut hankkia merkiltä vasta yhden collegen, kangaskassin ja t-paidan. Haaveilen neuleista, mutta luulen, että seuraava ostokseni on OLO-tuoksu, joita Arela myy. Ne ovat ihania, suosittelen nuuhkimista, jos eivät ole tuttuja vielä.

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Aah, noiden vaatteet on niin kauniita, voi vaan kuvitella miten pehmeitä noi on päällä!