Taivaallinen vartalokuorinta

kauneus, luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti

* Yhteistyössä Urtekram & Asennemedia

Käsittämätöntä, että jouluun on reilusti alle kuukausi! Tarkalleen ottaen 20 päivää. Voi olla, että säästyn tänä vuonna suurimmilta lahjastresseiltä, sillä en vietä joulua Suomessa. Perheen kanssa ei siis ehkä tule vaihdettua lahjoja tuttuun tapaan, mutta tiedän että moni muu pohtii parasta aikaa joululahjaideoita kun munkin vanhat lahjavinkkaus-postaukset ovat nousseet viime päivinä suosituimmiksi postauksiksi. Tässä tulee siis yksi taivaallinen joululahjaidea!

Painotan monesti lahjavalinnoissani elämyksellisyyttä tai sitä, että lahja on käyttötavaraa, eikä jää nurkkiin pyörimään tarpeettomana. Mielestäni ihania lahjaideoita ovat mm. luonnonkosmetiikkayllärit, ruokalahjat, ravintolalahjakortit, hemmottelulahjat ja elämykset, jotka ovat parhaimmillaan kun sellaisen jakaa lahjan saajan kanssa. Olen listannut mielestäni kivoja lahjaideoita tänne. Käy kurkkaamassa, jos kaipaat inspiraatiota!

Urtekramin luonnonkosmetiikka alkaa olla mulle aika tuttua ja vaikka yleisesti ottaen sarja onkin edullinen ja arkinen, löytyy valikoimasta myös pari sellaista tuotetta, joita voisin luonnehtia ylellisiksi sekä koostumuksen että ulkonäön puolesta. Sellaisia ovat Urtekramin vartalokuorinnat.

Nätteihin lasipurnukoihin pakatut vartalokuorinnat ovat iholla taivaallisen tuntuisia; siitä otsikko. Kuorinnat tuntuvat iholla selkeän karkeilta (vartalokuorinnassa saa mielestäni olla tuntua) mutta iho jää pesun jälkeen hoitavien öljyjen ansiosta todella pehmeäksi – rasvaus ei ole välttämätöntä kun on käyttänyt näitä kuorintoja. Oma suosikkini on Brown Sugar, jonka tuoksu on miellyttävän mieto. Ruusun ystävät ihastuvat Rose-kuorintaan takuulla, sillä se on todella ruusuisen tuoksuinen. Tuoksun lisäksi nämä eroavat toisistaan siinä, että Rose-kuorinnassa on himalajan suolaa kuorivana ainesosana, kun taas Brown Sugarissa nimensä mukaisesti ruokosokeria. Molemmat kuorinnat ovat 100% luonnollisia ja vettä ja mineraaleja lukuunottamatta 99% luomua.

Pääsin viikko sitten aivan hullun ihanaan kokovartalohoitoon joka alkoi siitä, että koko kroppani kuorittiin perusteellisesti. Tämän jälkeen kävin suihkussa ja hoito jatkui kokovartalohieronnalla ja voi itku miten hyvässä kunnossa ihoni onkaan sen jäljiltä ollut! Laiminlyön helposti vartaloni hoitamisen kuorinnoin ja voitein, vaikka kasvojeni ihoa hoidan todella säntillisesti. Tai ehkä juuri siksi. Onneksi Urtekramin vartalokuorinnat ajavat tosiaan samassa paketissa kuorinnan ja kosteutuksen. Hyvin hoidettu iho hehkuu ja näyttää terveemmältä vaikka aurinkoisista kesäkuukausista olisikin jo aikaa.

Saattaa olla, että olen hieman puolueellinen vinkatessani tällaisesta joululahjasta; olen nimittäin ihan hulluna erilaisiin vartalokuorintoihin. Tällä hetkellä kylppärissäni on peräti neljä avattua kuorintaa käytössäni. Nämä ovat niistä ehdottomasti hoitavimmat. Pelkäsin että lasipurkki olisi epäkäytännöllinen kylppärissä, mutta ainakin toistaiseksi näiden kanssa on sujunut hyvin. Lasipurkki on siitäkin fiksu, että kun kuorinta on käytetty loppuun, sen voi pestä muuhun käyttöön.

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.