Pilkkupaidassa

muoti
5 kommenttia

Oletteko jo kurkkailleet R/H:n SS17 Home on Holiday -malliston aarteita R/H:n putiikilla tai verkkokaupassa? Mä olen odottanut kevätmalliston saapumista siitä saakka, kun talvella näin lookbookin ekaa kertaa. Tämän pilkkupaidan lisäksi kaikki vaatteet pliseeratuilla yksityiskohdilla ihastuttavat, samoin tämä pusero, vaikka malli tuskin sopiikaan mulle.

paita – R/H, housut – Monki, laukku – 2nd hand (Judit’s Second Hand)
nilkkurit – Steve Madden, korvikset – äidin tekemät 

Kylläpä vaalea yläosa näyttääkin raikkaalta! Pitäiskö sitä tosiaan välillä testata jotain muutakin kuin mustaa ja harmaata? Aion harkita asiaa, jos saan pidettyä tämän paidan puhtaana. Ei nimittäin ole kovin kauaa siitä, kun sotkin uuden valkoisen silkkipaitani mustikkaan parin ekan käytön aikana. Ehkä siinä on yksi suurimmasta syistä sille, miksi käytän vain tummia värejä, hoho.

kuvat: Nina / Tunnetila 

Terkkuja Tampereelta, oon ollut täällä viikonlopun. Ystäviä, perheen kanssa hengailua, siskon uusi koti, saunomista ja herkuttelua. Ihanaa.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hei!:) muistelen että sulla on R/H:n Magic Knit Sweater? Se on nyt alennuksessa R/H:n webshopissa ja meinasin tarttua tilaisuuteen.. mietiskelen missä koossa ottaisin sen, ja ajattelin että voisitkohan sä kertoa sun kokemuksesta vähän? Sulla on varmaankin S-koko, mitä mieltä oot, onko se hyvin nafti? En ole niin pienikokoinen kun sinä ja usein käytän M-kokoa mutta toisinaan S on parempi jos haluan hyvin istuvan, lyhyehkön puseron, mutta toki liian pienikään ei ole hyvä. :) mietin myös onko neule kutittava, voiko aluspaidalle olla tarvetta? kiitti!

  1. Ai niin ja onhan tuosta XS-kokokin, voi olla että et osaa S-koosta sitten vinkata mutta kokemukset ois silti tosi tervetulleita.:)

  2. Ooh, hmmm! Mäpä koetan muistaa kurkata ton koko-asian kun pääsen kotiin! :) Niin osaan sitten miettiä paremmin. Ei kyllä ole lainkaan nafti, mutta ei löystynyt liikoja käytössäkään. Tarkistan kotona vielä koon, koska se on mulla reiluhko, joten arvelisin että se on S mutta jos se onkin XS niin sitten mallikin on vähän reiluhko.

   1. Nonniin, tilanne tsekattu! Mulla on koko S. Oot siis varmasti nähnyt tän postauksen jo: http://ida365.fi/2015/10/12/vahemman-on-enemman-rh-magic-knit-sweater/, mutta siis neule on mulle pikkuisen reilu, mutta ei mikään iso – oikeastaan tuo on just sopivalla tavalla reilu. Eli jos sä käytät normisti kokoa S niin ehkä sitten ottaisin samalla logiikalla M-koon? Mulla on joo aina alla toppi, mutta ei niinkään kutinan takia vaan siksi että oon niin viluinen aina että haluan ihoa vasten olevan jotain – tämä on sen verran löysä että tulisi vilu ilman alutoppia.

    En tiedä onko tästä sovittaessa ollut XS:ää tarjolla, mutta en kyllä ottaisi pienempää vaikka olisi. Ja kai neuleen voi vaihtaa jos koko onkin väärä.

    1. Jes, kiitos paljon! Joo tuosta postauksesta aikoinaan sain himon tohon neuleeseen. :)) M-koko on varmaan hyvä sitten. ja tosiaan sen voi vaihtaa sitten jos ei ole hyvä. Kiitti avusta!:)