Tampereen paras brunssi – Muusa

Ravintolat Tampere, ruoka
8 kommenttia

Noniin, vihdoin se on selvinnyt, nimittäin vastaus kinkkiseen kysymykseen: missä on Tampereen paras brunssi?

Vastaus: Muusassa, Olympia-korttelissa.

Olympia-kortteli Muusa

Olympia-kortteli Muusa

Tampereen Olympia-kortteli on herännyt henkiin tässä viimeisen puolen vuoden aikana ja kävin itse testaamassa Muusan ekan kerran vasta alkuvuodesta. Olympia-korttelista löytyvä Muusa on ihanan raikas ja tyylikäs tuulahdus Tampereen ravintolaskeneen – rento paikka, jonne voi mennä lasilliselle tai syömään ja sunnuntaisin brunssille. Toimii hyvin kumpaankin tarkoitukseen, testattu on!

Brunssi oli sopivan laaja; valikoimaa oli tarpeeksi ja kaikki oli tuoretta, lämmintä ja herkullista; tuntui, että esim. salaatteihin oli panostettu kunnolla, eikä kulhoon oltu vain mätkitty salaattiaineksia kuten brunsseilla usein. Valikoima oli kasvissyöjälle laaja, mutta jotain lihaakin oli tarjolla. Kuvissa näkyvä vesimelonismoothie oli muuten ihan superhyvää, pitääpä tehdä itse vastaavaa. Vaikka olimme liikkeellä brunssin loppupuolella (brunssi tarjoillaan klo 12-16), kaikkia tarjottavia riitti ja niitä valmistettiin tarpeen mukaan lisää. Brunssin hinta 19,50 € on mielestäni kohdillaan.

Brunssi Tampere Muusa

Tampereen paras brunssia

Tampereen paras brunssi kasvissyöjälle

Muusa, Tampere

Ainakaan viime sunnuntaina paikka ei ollut ihan tupaten täynnä, vaikka väkeä riittikin. Puoli kolmen aikaan pöydän sai helposti vaikka toinen puoli Muusasta olikin täpötäynnä. Kuulin ystävääni odotellessa jonkun toteavan, että tuona sunnuntaina oli rauhallisempaa kuin viimeksi, eli ilmeisesti tamperelaiset ovat löytäneet Muusan. Mahtavaa, tämä ansaitsee tulla löydetyksi!

Tampereelta saa kyllä ihan hyviä aamupaloja, mutta tämä on varmasti paras brunssi, jonka olen Tampereella syönyt. Tampereelta ei saa brunssia monestakaan paikasta ja ne mitkä olen testannut, ovat ihan ok, mutteivät varsinaisesti ansaitse suositustani, sillä itse tekemällä saa paljon parempaa. Onneksi nyt voin suositella Muusaa kaikille, jotka etsivät Tampereella kivaa brunssipaikkaa. Oletteko te käyneet testaamassa Muusan?


Muusa, Olympia-kortteli
Satakunnankatu 10, Tampere

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oonkin miettinyt Muusan brunssin testaamista, nyt ainakin tiedän että kannattaa mennä kokeilemaan, kiitos vinkistä! :) Ootko muuten testannut Cafe Pispalan brunssia? Mun mielestä se oli oikein hyvä ja itse kahvila on niin suloinen + miljöö Pispalassa toki loistava :)

    1. En oo, se pitäisi kyllä testata, vaikuttaa ihanalta miljööltä! Saako sen kasvisversiona? Välttelen vehnää enkä syö pekonia, niin en oikein ole ollut varma onko siellä mitään mulle hehe :D ehkä niiden pancakesien takia tosin vois sietää vehnää vähän mmmh!

      1. Kyllä saa, siellä siis valitaan se oma annos ja se tuodaan pöytään :) Itse söin vege brekun pannareilla – se oli vähän niin kuin tofu pyttipannu ja mukana tuli myös marjainen alkupala ja skonsseja! Ja pannarit oli kyllä maistamisen arvoisia ;)

    1. Noh, eikös tuo vaikuta siltä, että kiire ja sählinki on ollut alkukankeudesta tai yllättävästä suosiosta johtuvaa? Minusta tuollaisen jälkeen antaa mieluusti uuden mahdollisuuden; sen sijaan jos palvelu olisi moitteetonta mutta ruoka onnetonta, en menisi niin helposti uusiksi. Kantsii ehdottomasti testata Muusa! :)