Pinkit posket – testissä Kjaer Weisin voidemainen poskipuna

kauneus, luonnonkosmetiikka
1 kommentti

Tajusin yksi aamu meikatessani, että mähän olen kangistunut kaavoihin ihan totaalisesti! Oon meikannut lähestulkoon aina samalla tavalla: meikkipohja, kulmat, ripset, aurinkopuuteri ja poskipuna. Teen aina saman meikin, mitä nyt vaihtelen huulipunan sävyä. Mineraalimeikkejä oon käyttänyt reilut seitsemän vuotta, eli meikkipohjakin on syntynyt tosi pitkään samalla tavalla. Kanebon 38 oli yksi mun ensimmäisiä ripsivärejä sen jälkeen kun olin todennut ettei Lumenet pysy mulla hyvin ja nyt olen taas käyttänyt viimeiset pari vuotta kuumalla vedellä pestäviä ripsivärejä parilta eri brändiltä kun totesin, ettei muut ripsarit yksinkertaisesti toimi mulla tarpeeksi hyvin. Oon kyllä testannut vaikka ja mitä, mutta sekä meikkipohjan että ripsivärin suhteen olen pysynyt tiukasti suosikeissani.

Poskinpuna, aurinkopuuteri ja kulmaväri ovat vaihtuneet uuteen aina edellisen loputtua, sillä näiden suhteen en ole niin nirso. Aurinkopuuteri saa olla selkeästi omaa sävyä tummempi, vaikka en haluakaan sen erottuvan iholta. Kulmakynän tai -värin tulee taittaa kylmään ja olla tumma, mutta ei missään nimessä musta. Poskipunaksi olen aina valinnut raikkaan sävyn, joka taittaa mieluummin lämpimään kylmän sijaan. Varmaan olen lukenut joskus jostain, että lämmin sävy sopisi mulle kylmää paremmin.

Jolien ihanat tyypit haastoivat mut testaamaan yhtä heidän suosikeistaan, Kjaer Weisin voidemaista kirkkaan pinkkiä poskipunaa (sävy on nimeltään Happy). Iik!

Mulla on ollut näin pinkki poskipuna viimeksi yläasteella, sopiikohan sävy mulle ensinkään? Entä miten voidemainen poskipuna käyttäytyy mineraalimeikin päällä? Viitsinkö ottaa tätä testiin, jos tälle ei olekaan käyttöä?

//////////

Onneksi päätin ottaa tuotteen testiin, sillä sitä kokeillessani tajusin, että pienillä jutuilla on väliä, myös meikissä.

Kun on ikuisuuden käyttänyt lämpimään taittavia poskipunia, on pinkki todella raikas. Voidemainen koostumus levittyy hyvin mineraalimeikkipohjan päälle, joskin kannattaa töpötellä sävyä poskipäille hankaamisen sijaan – kun hankasin liian suurin vedoin, sain tehokkaasti poistettua meikkipohjaa siinä samalla. Tämä toimii myös huulilla! Huulilla tämä taittaa mulla pikkuisen laventeliin ja on sellainen barbiemaisen mattainen. Aika söpö niinkin, mutta paras poskilla.

Ootteko te meikanneet aina samalla kaavalla vai ootteko tajunneet lähiaikoina jotain uusia meikkikikkoja? Mä yritän aina välillä alkaa taas tehdä rajauksia, mutta se vähän jää aina koska en oo siinä kauhean hyvä (pumpulipuikkoja kuluu…). Toisinaan hurjastelen ja laitain hohtopuuteria ja joskus valkoista kajalia. Very wild I know. Mutta hei, huulipunien suhteen ainakin uskallan testailla! Jos joltain on mennyt ohi, niin mun uusin lemppari on sekin Kjaer Weisin (jonka pakkaukset on muuten värikosmetiikan kauneimpia).

* linkit ovat affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Samaa mieltä – mineraalimeikin päälle sopii hyvin just toi Kjaer Weis poskipuna! Mä olin pitkään jumittunut käsitykseen, että puuteriseen pohjaan tulee päälle puuterinen poskipuna. Nyt on ihan ihastunut tohon Kjaerin voidemaiseen. On todella riittoisakin. Mulla on käytössä lämpimämpi sävy, jonka nimeä en nyt muista. Sulle toi pinkki on kaunis <3