Täydellinen korallinpunainen huulipuna

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: ,

Olen löytänyt tänä vuonna kaksi ihan sairaan ihanaa huulipunaa luonnonkosmetiikan valikoimista; Hyntin Red Fervor ja uusin ihastuksen, Kjaer Weisin Love Joliesta.

Kuten Hyntinkin puna, on tämä puna muutoin luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävä, mutta värinä on myös synteettistä sävyä, sillä muutoin punasta ei saisi näin kirkasta ja fosforista. Ai että olen kaivannut tällaisia punia meikkipussiini! Ei tarvitse enää haikailla synteettisten suosikkieni pariin, kun luonnonkosmetiikan valikoimista löytyy nykyisin niin hyviä sävyjä.

Kjaer Weis huulipuna Jolie Kjaer Weis Love huulipuna

Sattui hauskasti, että olimme Hannan kanssa molemmat Joliessa yhtä aikaa ja siinä huulipunia miettiessäni Hanna suositteli mulle omaa lemppariaan, eli juurikin tätä Kjaer Weisin korallinpunaista Love-punaa. Kuulemma hänen ensimmäinen huulipunansa, en yhtään ihmettele. Tämä on todella kaunis ja kirkas sävy, onneksi tämä nyt löytyi munkin meikkipussiin suosituksen kautta. Kiitos Hanna vinkistä! ♡

Kjaer Weisin huulipunat ovat aika arvoikkaita, 52 euroa kappale, mutta niissä on parasta se, että niihin saa ostettua täyttöpakkauksia. Nuo hylsyt ovat niin kestävän oloisia, että tämä on kyllä mahtava keksintö. Täyttöpakkauksen hinta on 34 euroa. Tämä puna on kosteuttavan tuntuinen, mutta ei silti liian kostea koostumukseltaan, eli pysyy hyvin paikallaan. En ole kaivannut tämän kanssa huultenrajauskynää, joka on Hyntin superkosteuttavan punan kanssa ehdoton.

Postauksessa affiliate-linkkejä. Huulipuna saatu Joliesta.  

6 kommenttia

 1. Avatar Riikka /// 17/04/2017 / 20:28:01

  Ihana huulipuna! Mutta mistä on hankittu tuo kaunis paitasi?

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 17/04/2017 / 21:25:38

   Paita on kirppislöytö! Samankaltaisia näkyy usein UFF:lla jne! :-)

   Vastaa
 2. Avatar S /// 18/04/2017 / 10:40:46

  Oijj näytätpä upealta! <3___<3 superihana tuo huulipuna.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 18/04/2017 / 21:42:11

   Voi eii, kiitos ihana! :’-)

   Vastaa
 3. […] Luonnonkosmetiikan tuotekehitys ja tarjonta ovat ottaneet isoja harppauksia viime vuosina, mutta yhä kuulemme tarinoita siitä, kuinka tietylle synteettisen kosmetiikan ikisuosikille ei vain tunnu löytyvän korvaajaa luonnonkosmetiikan maailmasta. Siksi meitä ilahduttaakin kovasti lukea tarinoita, joissa uusi lempituote onkin sattunut löytymään luonnonkosmetikasta. Muun muassa kauneuslähettiläämme 365 days with Ida -blogin Ida löysi Kjaer Weisin huulipunista sen juuri täydellisen ja toimivan korallinpunaisen punan. […]

  Vastaa
 4. […] I know. Mutta hei, huulipunien suhteen ainakin uskallan testailla! Jos joltain on mennyt ohi, niin mun uusin lemppari on sekin Kjaer Weisin (jonka pakkaukset on muuten värikosmetiikan […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.