Kesäfiiliksissä

muoti
4 kommenttia

En käsitä, että ihan just on heinäkuun puoliväli. Yleensä kesäfiilis tulee viimeistään kesäkuussa, koulujen loputtua tai kesätöiden alettua. Nyt kun ei enää opiskele ja on ympärivuotisesti samoissa töissä, ei samanlaista kesän alku -fiilistä näköjään tavoita.

Mutta tiedättekö mitä, nyt alkaa ehkä vihdoin tuntua kesältä. Olen kastanut talviturkin (meressä, ajat sitten!), syönyt hyvää grillisafkaa, kerännyt luonnonkukkia ja valvonut niin, että on jo ehtinyt tulla valoisaa.  Syönyt mansikoita ja kirsikoita viime kesänkin edestä, viilettänyt paljain säärin ja nauttinut kesäilloista kolmessa eri kaupungissa. Omalla sisäpihalla on ollut iltaisin niin lämmin, että olen pari kertaa syönyt ulkona. Ja takana on jo parikin hulvatonta kesäviikonloppua, festareita ja muuta.

Nyt on itseasiassa ollut sen verran hulvatonta, että kaipaan aika paljon mökille ja luonnonrauhaan. Ja pian pääsenkin, mutta sitä ennen vielä yksi seikkailu ja parit viimeiset työrutistukset. Viime vuoden neljän kesälomapäivän sijaan mulla on tänä vuonna ihan oikea loma, jihuu!

ida365 maj magicpoks

vekkihame

maj ja ida

Näistä kuvista on jo hetki aikaa, mutta tuokin oli ihana kesäviikonloppu, yksi ihana ja leppoisa päivä ilman suurempia suunnitelmia jolloin ehti kuitenkin yhtä sun toista. Rakastan sellaisia päiviä kun ei ole kiirettä eikä aikataulua, mutta tapahtuu paljon.

Puettiin kuviin tarkoituksella samisvaatteet, aika hauskaa että Maj:n kaapista sattui löytymään lähestulkoon identtinen asu kuin mulla oli matkassa mukanani.

vaaleanpunainen vekkihame

reebokit

ida365 magicpoks

kuvat: Miika 

Mun kesän haluan tehdä näitä juttuja -listalla on aika yksinkertaisia ja stressittömiä asioita: vihannesten ostaminen torilta, Hietsun kirppis – myyjänä tai ostajana, kulttuurisauna (tai joku muu kiva), Tervasaari-hengailu, Lammassaaressa käyminen, kirjojen lueskelu mökkiterassilla, veneily, uusiin paikkoihin eksyminen, ISHTA Yoga-tunneilla käyminen (Mikaela on ihanin joogaope ever), kesäyöpyöräily ja se, etten muistele kalenterin olemassa oloa päiviin. Jos sataa, haluan käydä kiertelemässä kaikki ne näyttelyt joihin en ole vielä ehtinyt ja käydä vihdoin Rivierassa katsomassa elokuvaa.

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Onnea lomasta! Taidat olla ansainnut sen ^^ Nuo stressittömien asioiden listan jutut kuulostavat ihanilta, itse lisäisin siihen vielä ihan olemista. Mun pää on sellainen että se tarvitsee nolla-aikaa :)

  Mätsäävät asut toimii kivasti kuvissa! Hauska, miten takaapäin otetuissa kuvissa olette niin samanoloiset, mutta edestäpäin otetuissa erilaiset mittasuhteet tekevät isomman kontrastin :D

  1. Hahaa, no nyt kieltämättä tuntuu että tuleva loma on ansaittu. Tuntuu sekopäiseltä kun ei malttaisi jäädä lomalle kun on niin kivoja juttuja tiedossa, mutta tiedän, että NYT ON PAKKO. Että jaksaa sit syksyllä taas ja saa uusia idiksiä! Ja oot oikeassa, ihan vaan olemistakin aion harjoittaa.

   Hei totta puhut! :D Me ollaan ihan eri pituisia Marin kanssa ja aika usein mulla on korkea vyötäröisiä vaatteita ja Marilla normi; sekin varmaan vähän muuttaa mittasuhteita. Hauska huomio.

 2. Moikka! Kiitos ihanasta blogista, tää on ehdottomasti mun lemppari-blogi! Oon miettiny et vaikutat sellaselta tyypiltä joka on löytäny sen jutun mitä haluaa tehä elämässä ja löytäny oikeet ihmiset siihen ympärille, vaikutat sellaselta oman elämäs Girl bossilta ! Ois tosi kiva lukea joku postaus siitä miten löytää just se oma juttu :)

  1. Voi ei Tytteli, olipas ihana kommentti! Kiitos, piristit kovasti! :’–)

   Vitsit, kyllähän tuosta aiheest varmasti saisi jotain tekstiä aikaiseksi. Pistän mieleen, ois just hyvä kesäloma-aihe kun vaatii vähän pohdintaa! :)