Laiturilla

muoti
Jätä kommentti

Oli kyllä aivan parasta seikkailla kesäloman ekat kaksi viikkoa Tampereella ja mökillä, sain kunnon irtioton omasta arjesta kun en ollut kotona arkisten asioiden ympäröimänä. Kun elää matkalaukkuelämää ja majoittuu porukoilla, mökillä ja ystävän luona, tulee pakostakin reissufiilis. Ja reissun jälkeen on aina ihan parasta päästä takaisin omaan kotiin – nytkin.

minimum hattu

Elo on ollut ihanan huoletonta ja spontaania; on ollut yöajeluita, leffailtoja, kuutamouinteja, uusien paikkojen testailua Tampereella, viinikylä-visiitti, tuttuihin sattumalta törmäämistä, lettujen paistoa yömyöhällä ja täydellisen auringonlaskun metsästystä. Oon unohtanut monesko päivä on ja onko keskiviikko vai torstai.

On ollut kaikkea sellaista, jota olen kaivannut aikataulutetun arkeni vastapainoksi. Vähän haikeutta ja surullisiakin juttuja, mutta sopivassa suhteessa seikkailuihin ja kupliviin fiiliksiin.

Alasjärvi Tampere

nahkatakki – H&M, paita – COS, hame – Asos, kengät – Reebok, laukku – A.P.C., hattu – Minimum

Heijastus

Biker-nahkatakki H&M

vaaleanpunainen vekkihame

kuvat: Maj / Magicpoks

Olen kuullut lähipiiristä niin ihania uutisia, että aloin itkeä valtoimenaan kesken lounashetken ja tajunnut, että ei me olla ihan pieniä enää. On ollut kiva nähdä pitkästä aikaa niitä ystäviä, joiden kanssa ei olla nähty kuukausiin ja huokaista helpotuksesta, kun juttu on jatkunut luontevasti just siitä, mihin se on viimeksi jäänyt.

Nyt tuntuu ihan maailman parhaalta olla kotona taas. Järjestellä asiat takaisin omille paikoilleen ja nukahtaa omaan sänkyyn. Helsinki tuntuu niin raikkaalta Tampereen jälkeen.

Tuntuu käsittämättömältä, että Flowhun on enää pari viikkoa – se on aina merkinnyt mulle kesän loppua ja tänä vuonna arki alkaa ihan konkreettisesti Flow:n jälkeen, kun mun loma loppuu. Onneksi sitä ennen ehtii vielä vaikka mitä ja jos viime vuosien merkit pitävät paikkansa, niin elokuun lopussa tuntuu vielä kesältä.

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.