Hyvä kesä

lifestyle
6 kommenttia

Oi ei, mä oon sortunut valittamaan, miten kesä oli niin lyhyt ja että hyvä kun sitä oikeastaan edes tuli – mutta hei, kamooon ida, kato nyt näitä kuvia:

kuva: Sam Jamsen 

Ai että ei ollut kesää? Ai että ei ollut kivoja seikkailuita? Ai että ei ollut hyviä bileitä ja vastapainona kirjojen lukemista mökillä, kauniita auringonlaskuja ja niitä kiireettömiä hetkiä, kun olohuoneen sohvalle paistaa aamuaurinko? Ei ollut reissuja ja festareita, vai? Ei ollut pitkää lomaa ja ystäviä, kalliohengailuja ja uintireissuja? Herkullista kesäruokaa, yöpyöräilyjä ja luontoretkiä? Jalat oli mustelmilla koko kesän, mutta ehkä se vaan kertoi hyvistä seikkailuista ja unirytmi oli sama kuin lukioikäisenä.

Oli niitäkin hetkiä, kun sydämellä oli hullun raskas taakka – ei niinkään omista jutuista, mutta niin tärkeistä, että tuntuvat vähän omilta. Ja yksi sellainen hetki, jona tuntui että murskaannun, vaikka olin etukäteen ajatellut että ei tässä mitään. Ja oli sellainenkin, kun mietin, että äh, miksi en vois vaan tykätä tuosta tyypistä, kun se olis kaikista helpointa niin – mutta ei se vaan mee silleen.

Nyt tuntuu ihan parhaalta fiilistellä alkusyksyn hämäriä iltoja. Oon kaivanut kesän aikana piilossa olleet kynttilät esille ja tekee mieli leipoa ja kokata kotona, niin kuin aina kesän jälkeen. Tänään tein kanttarelleista kastikkeen riisin kaveriksi ja vitsit oli hyvää, kunnon lohturuokaa. Pakkasin kesävaatteet varastoon ja vaikka niitä ei ollut montaa (kesämekoille ei todella ole ollut tarvetta viime vuosina), tuntuu vaatevalikoima nyt selkeämmältä – ja harvinaisen yksiväriseltä. Onko mulla ylipäätään muun värisiä vaatteita kuin mustia? Hah.

Syksy jännittää pikkuisen, mutta ei mulla ole epäilystäkään, etteikö tästäkin selvittäisi.

Lisää luettavaa

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Rakkauskirje Kalliolle

Rakkauskirje Kalliolle

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihana postaus, tosi kiva nähdä tällaisia tunnelmakuvia ja vähän suttuisia selfieitäkin kaikkien kauniiden ja harkittujen otosten keskellä. Viimeinen kuva on upea! Ainakin näyttää siltä, että kesäsi ei tosiaan ollut kokonaisuutena yhtään hassumpi.

  1. Kiitos lusene <3 Kiva kuulla että kämäinen kännykkäkamera-meininki ei haittaa, kiva jakaa noitakin välillä :) Kesä oli kyllä varsin hyvä!

 2. Ihana kesä ja ihania kuvia ♥ Elämä ei tosiaan mee aina ihan sillai kun sen toivoisi menevän, mutta siinäpä toisaalta on sen upeus. Mä oon kans jo ihan syksyisissä tunnelmissa. Ostin pari päivää sitten vedenkeittimenkin uuteen kämppään ja oon sen jälkeen juonut litratolkulla kaikkia syksyisiä teitä :D

  1. Mullakin on vaihtunut tee syksyteeksi! Clipperin Sleep Easy on mun vakkarisyksytee.

   Ja kiitos kaunis <3

 3. Ihastuttavia kuvia! Ja saako kysäistä, mistä mahtaa olla tuo ihana valkoinen neule tuossa kuvassa jossa katsot alaoikealle? (:

  1. Moikka! Kiitos ja no toki! Tuo paita on useamman vuoden vanha alelöytö & Other Storiesista. Oiskohan niillä mitää vastaavaa valikoimissa juuri nyt?