Testissä: Avrilin BB-voide ja Hyntin peitevoide

kauneus, luonnonkosmetiikka
14 kommenttia

Olen käyttänyt niin monta vuotta mineraalimeikkejä, että on vaikea kuvitella etteivät ne joskus enää kuuluisi mun meikkipussiin. Olen kuitenkin utelias kokeilemaan uutta, joten on kiva kertoa teille mun uusimmasta kokeilusta. Olen testaillut kesästä asti Avrilin hehkutettua BB-voidetta ja löytänyt meikkipussin vakkariksi toimivan peitevoiteen. 

Avril BB-voide kokemuksia

Avrilin BB-voide on juuri sellainen, mitä itse BB-voiteelta odotan; ohut, kuulas, kosteuttava, kevyesti peittävä ja helposti levittyvä. Tämä ei riitä mulle meikkipohjaksi yksinään, mutta olen alkanut tehdä mun meikkipohjan niin, että levitän BB-voidetta ensin esim. poskille ja otsaan; niille alueille, jotka kaipaavat vain kevyttä peittoa. Näpyt, silmänaluset ja muut peittoa kaipaavat kohdat peitän Hyntin peitevoiteella (se on mun sekaiholleni toimivampi kuin Kjaer Weisin meikkipohja, joka oli pitkään luottotuotteeni peittämisen suhteen) ja päälle levitän Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjan. 

BB-voiteella ”pohjustettu” iho kaipaa vähemmän mineraalimeikkiä ja lopputuloksesta tulee aavistuksen hehkuvampi ja kuulaampi. Tämä on mulle varsin toimiva kombo niinä päivinä, kun ihoni on hyvässä kunnossa. Kun iho oikuttelee, saatan skipata BB:n ja siirtyä suoraan peitetuotteeseen ennen mineraalimeikkipohjan tekoa. Mulla on Avrilin BB:stä sävy Light ja se on täydellisen sävyinen mulle: vaalea, joka taittaa keltaiseen. Inhoan punaiseen taittavia meikkipohjia ja tuntuu, että useimmat vaaleat pohjat taittavat aina kylmään tai punaiseen, joten tällaiset ovat hyviä löytöjä. Lightin lisäksi BB-voidetta saa sävyssä Medium ja hintaa on 12,90 € House of Organicilla

Ajattelin vain testata tämän BB-voiteen jotta voisin vinkata siitä niille, jotka etsivät kevyttä meikkipohjaa itselleen, mutta ihan huomaamatta tuote on jäänyt mulla päivittäiseen käyttöön. Vaikka edelleen vannon mineraalimeikkipohjan nimeen, on vaihtelu virkistävää. Nyt siis teen meikkipohjani kombolla BB-voide + peitevoide + mineraalimeikkipohja. Avrilin BB toimii hyvin meikin pohjalla ja reissussa siksikin, että siinä on suojakerroin 10. 

Avril luonnonkosmetiikka BB-voide

Hyntin peitevoiteesta mulla ei ole kuvaa, sillä purkin kaunis kansi on kulunut meikkipussissa tunnistamattomaksi, hups. Tältä se näyttää ostettaessa, ihana! Hyntin taika piilee siinä, että sitä tarvitsee aivan älyttömän vähän kerralla. Se levittyy parhaiten ohuina kerroksina joten aloita ihan älyttömän pienestä määrästä – niin pienestä, että naurattaa. Huomaat, että se riittää! Jos Hyntin peitevoidetta annostelee liikaa, se alkaa helposti rullata. Ostin omani joskus viime kevättalvella ja mulla on vielä yli puolet purkista jäljellä, joten riittoisa tuote kyseessä. Eikä siihen nähden edes kallis, 29 euroa Naturellen verkkokaupassa (jossa on muuten aina ilmaiset postarit). Mulla on sävy Light, sillä se taittaa kellertävään kun vaalein Fair taittaa punertavaan.

Jos te käytätte meikkipohjassanne luonnonkosmetiikan tuotteita, niin mitä te käytätte? Olen utelias ja odotan sitä päivää, että löydän täydellisen (eli siis tarpeeksi peittävän mutta silti luonnollisen) meikkivoiteen luonnonkosmetiikan valikoimista, sillä sellaiseen en ole vielä törmännyt. 

* linkit affiliate-linkkejä. 

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oo, ostin just tänään aika randomilla ton BB-voiteen, kun kävin vasta avatussa Jyväskylän Ruohonjuuressa! Oon kokeillut muutamia Avrilin tuotteita aiemmin ja tykännyt, joten ilahduin kun niitä oli pieni valikoima siellä. Tällä hetkellä mulla on Laveran meikkivoide, joka on hitusen liian keltanen mulle. Lisäks niinä päivinä kun käyn salilla ja meikkaan sen jälkeen pukuhuoneessa, meikkivoide ei meinaa levittyä ja rullaantuu pois iholta… :D

  1. Hei jee, tosi hyvä!! :) Kerro sit mitä tykkäät. Mä huomaan että mulla rullaa tää BB-voide ja Hyntin peitevoide jos levitän niitä kerralla liikaa. Pieni määrä on toimivampi kerralla.

  1. Ooh, Lauren Brooke ei ookaan tuttu mulle! Ja RMS:n Un Cover Up taitaa olla mulle liian kosteuttava, mutta vitsit himoitsen niiden tuotteita koska ne on niin kauniiiiita.

 2. Jee kiva kuulla suosituksia edullisemmasta luonnonkosmetiikasta! Vanha synteettisen kosmetiikan meikkivoide on loppumassa ja olen miettinyt luonnonkosmetiikasta korvaajaa joten taidan päätyä tähän, kiitos! Hyntin peitevoiteen ostin myös vähä aikaa sitten ja hämmästyin peittävyydestä toden teolla!! Tuli ekalla kerralla laitettua piiiikkasen liikaa..:D

  1. Jee, kiva kuulla! :) Tämä on varmasti hyvä kaveri Hyntin peitevoiteelle, jos et kaipaa juurikaan peittoa, vaan lähinnä tasoitusta ja kevyttä sävyä. Hyntin peitevoide on ihan mielettömän riittoisaa ja kun sen lämmittää sormien välissä ennen levitystä, on lopputulos paras.

 3. Millä, Ida, levität bb-voiteen? Oon yrittänyt beauty blenderiä ja sormia, mutta en saa levittymään nätisti :/ Rullaa ja hilseilee rumasti pois ja jää epätasaiseksi iholle.

  1. Mä levitän sormin! Huomaan että eri kosteusvoiteiden kanssa mullakin rullaa eri tavalla. :s Eli kantsii ehkä testata jonkun eri kosteusvoiteen kanssa?

   Huomasin myös että kantsii levittää BB pienissä erissä, esim. yksi poski, otsa, nenä kerrallaan, sillä BB jämähtää aika nopeasti, joten se pitää ehtiä levittää ihoalueelle ennen sen jämähtämistä. Pieni alue kerrallaan tulee siis paras. :)

  2. Minä kerran valitin ääneen tuota BB-voiteen rullausongelmaa, ja sain kuulla, ettei sen alle saisi laittaa ollenkaan kosteusvoidetta :D Näin käytettäessä tietysti vaatimukset itse BB-voiteen kosteuttamispotentiaaliin kasvavat…

   Itselläni Melvita (joka pitää ikisuosikin paikkaa) ja Terre d’oc ovat toimineet hyvin ilman muita voiteita.
   Tuo Avril on sen verran ohutta, että olen laittanut sen alle kevyen seerumin.

   1. Ahaaaa, no ymmärrän!! Tästä varmaan johtuu se, että toisen kosteusvoiteen kanssa tämä rullaa ja toisen ei. :) On tuo kyllä todella kosteuttavan tuntuinen, reissussa jossain lämpimässä voisin hyvin kuvitella levittäväni tätä suoraan kasvoveden jälkeen iholle, nyt talvea kohden Suomessa en ehkä. Mutta hei tosiaan, seerumin kanssa tämä olisi ehkä tosi hyvä kombo!

    Enpäs olekaan testannut kumpaakaan noista mainitsemistasi Bb-voiteista :) Pitää pitää mielessä!

 4. Tämän hetken suosikiksi on tullut Gressan seerumimeikkivoide, joka on uskomattoman peittävä ja luonnollisen näköinen iholla. Todella pieni määrä riittää, iho on kosteutettu ja kauniin kuulas. Ainut miinus tuotteelle on se, että ainakaan 100% puren luminous primerin kanssa se ei tahdo toimia, vaan rullaantuu ikävästi.

  Jos käytän 100% puren primeria, joskus laitan vain sen, peitevoiteen ja Zaon mineraalipohjan. Kaunis mattaisen kuulas lopputulos!

  Hyntin peitevoide on kyllä tullut jäädäkseen, se ei kulu millään ja aina saa tummimmatkin pandasilmät piiloon kauniisti ja luonnollisesti. Todella hyvä tuote!

  1. Voi itku, mulla toi Gressa ei koskaan päätynyt arkikäyttöön. Se on liian ohut & kosteuttava mulle! Luin jostain että vaaleimmat (vai peräti vaalein?) sävy olis jotenkin ei-niin-peittävä mitä ne muut sävyt, ehkä ongelma on siinä mun kohdallani.

   Uu, mulla on 100% matifying primer käytössä ja se on kans ihan törkeen hyvä! <3__<3 Kiva kuulla että luminous primerillakin saa mattaista ja kuulasta jälkeä. Ja oon täysin samaa mieltä Hyntistä ;)

 5. Absolutionin bb-voide, kun luottotuote Iroisie oli hetken loppu kaupoista ja valmistajalta. En käytä kosteusvoidetta päivisin, pelkästään abson Brume systematique öljykasvovesi ja addiction seerumi alle. Abso on vakuuttanut, pysyy Iroisieta paremmin kasvoilla!

  1. Ooh, kiva kuulla! Peittävätkö nuo sun suosikki-BB:t ollenkaan? :) Muistelin että sulla on hyvässä kunnossa iho, etkä ehkä kaipaa niin paljon peittoa kuin mä, hmm!