The Blog Awards Finland 2017

muoti
Jätä kommentti

The Blog Awards Finland -gaala on ollut kolmen vuoden ajan aina se syksyn odotetuin blogijuhla. Viime vuonna jännättiin Marin ehdokkuutta ja tänä vuonna kiljuttiin ilosta Artun voittaessa Lifestyle-kategoria. Ihan mieletöntä!!!

Ja mikä parasta, Asennemedialle napattiin tänä vuonna kaksi pystiä; meidän boss lady Ulla voitti Vuoden toimistovaikuttajapalkinnon. Ja aivan syystä. En kestä, oon niin ylpeä! 

henna ida maj

Aloiteltiin iltaa pienellä porukalla Hennan ja Marin sviitissä Radisson Blu Seasidessa. Kiitos ihanasta alkuillasta Mari, Henna, Arttu, Nata, Jonna ja Sape! Oli niin hyviä keskusteluja ennen juhlapaikalle suuntaamista. 

Uudistunut Radisson Blu Seaside Ruoholahdessa on muuten todella upea. Ala-aulasta tuli sellainen fiilis, kuin olisi Tukholmassa tai Köpiksessä ja sviitti oli elegantti ja kaunis. 

TBAF 2017

The Blog Awards 2017
Mulla oli päälläni mun vanha lempparimekko, avoselkäinen paljettimekko. Oli helpottavaa, että kaapista löytyi valmiiksi kiva mekko, eikä tarvinnut alkaa etsiä mitään uutta tai lainattavaa gaalaa varten tänä vuonna. 

The Blog Awards 2017 gaala

Avoselkäinen paljettimekko

ida365 paljettimekko

mekko – Asos, mokkanahkaiset korkkarit – Bianco, hopeiset korvikset – lainassa mamalta 


Kaikkien kategorieoiden tämän vuoden voittajat voi kurkata täältä. Tänä vuonna ehdolla oli bloggaajien lisäksi myös vloggaajia ja muita sometähtiä – ehkä gaalan nimi vaihtuu joskus Influencer Awardsiksi tai vastaavaa? ;) On tämä kyllä aika kreisiä, että mihin tämä koko ala on mennyt lyhyen historiansa aikana – ja siistiä, että meillä on gaala sitä juhlistamaan. 

Ajattelin ottaa tämän sunnuntain superrennosti – kuunnella kaikkia vanhoja hittejä vuosilta 2006-2008 (selattiin niitä eilen Sylvian kanssa koko ilta, ai ettäää, golden memories!), tehdä vähän töitä ja pyykätä. Juoda teetä ja kuunnella podcasteja. Lempeää sunnuntaita! x 

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.