Joulukuun alun kuulumisia

lifestyle, muoti
Jätä kommentti

takki – Minimum / Inch”, neule – & Other Stories, farkut – Levi’s,
nilkkurit – Vagabond, mokkanahkainen kameralaukku – Olympus 

kuvat: Maj

Kuulumisia: 

x Voi hitto tuntuu IHAN parhaalta olla taas elävien kirjoissa! Olin flunssassa miltei parikymmentä päivää (ja oon vähän vieläkin) ja reilu viikko sitten mulle puhkesi vielä poskiontelontulehduskin, joka ei kovasta yrityksestä huolimatta lähtenyt ilman antibiootteja talttumaan. Joten nyt sitten ollaan pitkästä aikaa antibioottikuurilla ja tämä onneksi alkoi auttaa nopeasti. 

Ei olisi yhtään tehnyt mieli aloittaa kuuria ja olinkin positiivisesti yllättynyt, kun lääkäri jolla kävin, ei sitä mulle myöskään ensisijaisesti määrännyt, vaan lähinnä varalle, jos tulehdus ei helpottaisi kortisoninenäsuihkeella, Duactilla (ootteko koskaan lukeneet Duactin sivuoirelitanioita? Huhhuh) ja nenäkannun avulla. No, eihän se lähtenyt ilman kuuria, mutta kiva että muitakin keinoja kokeillaan eikä vain tyrkätä antibiootteja kouraan. Harmittaa että jouduin aloittaan koko kuurin, mutta ei auta – joskus on näemmä pakko. Vivomixxit on nyt tehokäytössä ja kun lääkekuuri loppuu, otan käyttöön Living Nutritionin Regenesiksen, se on suunniteltu antibiottikuurin jälkeen tasapainottamaan ja elvyttämään. 

x Luin kipeänä ollessani Elena Ferranten Uuden nimen tarinan, eli Napoli-sarjan tokan osan loppuun ja huh kun se oli hyvä! Ei tehnyt mieli jättää kesken hetkeksikään, mutta välillä oli pakko pitää taukoa kun kuume nousi tai silmät väsyi lukemiseen. Nyt aloitin Hanya Yanagiharan Pieni elämä -kirjan, jota mun ystäväni ehtikin jo suositella mulle. Odotukset on kovat, etenkin kun edellinen lukukokemus on edelleen niin vahvana mielessä. 

x Oon miltei viikon vuodelevon (jonka aikana muuten missasin yhteensä viiden eri ystävän kemut….) jälkeen nautiskellut perusjutuista: kaupassa käymisestä, ruuanlaitosta, oman kodin järjestelystä ja meikkaamisesta. Kun makaa viikon sisällä poistumatta talosta kuin kerran tai pari lääkäri- tai apteekkireissulle, on jokapäiväinen ehostautuminen yhtäkkiä melkoista luksusta. 

x Pullotin ekan erän itsetehtyä kombuchaa!!! 

x Eilen illalla käytiin mun naapurin kanssa viineillä lähikuppilassa ja vitsit, enpä oo tässä kahden vuoden aikana turhan montaa Krunan kuppilaa kolunnut. Jo siis oli aikakin korkata oma lähipubi. 

x Tänään vuorossa olisi vähän työhommia ja illalla mun osalta vuoden ekat pikkujoulut (kun satuin tosiaan missaamaan parit tuossa viime viikolla hmmh) – kahden hengen perinteiset pikkujoulut vietetään tällä kertaa mun luona sohvalla vilttien alla nautiskellen. Lämmitän glögiä ja kokkailen jotain ja veikkaan, että Henriikkakin tuo jotain tullessaan. Ehkä korkataan pikkoloskumpat jos oikein halutaan hurjastella. Ihan best. Jos totta puhutaan, niin tällainen pikkujoulumeininki sopii mulle nyt kyllä aivan täydellisesti. Paljettimekot ja korot saa odottaa jotain toista hetkeä. 

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.