Kippis uusille kulmille

lifestyle
Jätä kommentti

Nyt ei sitten ole kyse microbladingista vaan uusista kulmista, kaduista, lähikaupoista, oikoreiteistä ja rannoista.

Vitsit tuntuu jännältä muuttaa uuteen osoitteeseen! Paljastin eilen, että muutan pian. Oon asunut reilut kaksi vuotta Helsingissä ja koko sen ajan Krunassa. Nyt mietin, että vitsit miten onni potkaisikin mua, kun pääsin aikoinaan muuttamaan juuri tänne Helsinkiin muuttaessani. Kruununhaka on rauhallinen, sellainen ikuisen sunnuntain kaupunginosa. Täällä on superkauniita vanhoja taloja ja mulle sattui kivan kämpän lisäksi tosi ihanat naapurit – sellaiset, joilta olen pyytänyt apua mitä hullunkurisemmissakin tilanteissa ja joille olen vuorostani lähettänyt ovikoodit niiden unohduttua.

Asun täällä Krunassa kivassa pienessä talossa, joka on suloinen erillisrakennus kerrostalojen keskellä. Mulla on mun rapussa kaksi naapuria, joista vain toinen asuu tässä vakituiseen ja yläkerrassakin asuu vain muutama tyyppi, eli olen tottunut siihen, että vaikka asun ihan keskustan lähellä, täällä on hiljaista ja rauhallista. Tiedän että olen tottunut melkoisen hyvään ja siksikään ikioman kodin löytäminen ei ole ollut helppoa, kun en haluaisi tehdä siinä tilanteessa mitään kompromisseja.

Nyt vuokralle muuttaessani täytyy tietysti tehdä joitain kompromisseja (siis verrattuna siihen ajatukseen, että pääsisi laittamaan jo ikiomaa kotia ihan omannäköiseksi), mutta niitä vastaan saan paaaljon ihania juttuja: leveät ikkunalaudat, ylimmän kerroksen valoisan ja tilavan kodin, lautalattiat ja uudet jännittävät lähikadut. Ja mitä ihanimman oloisen vuokranantajan!

Pian sanon hyvästi tälle vaaleanpunaisen talon kodille ja alan tutustua uusiin kulmiin. Sitä ennen on kuitenkin aika paljon tehtävää; pakattavaa ja siivottavaa, uuden kämpän seinien maalaamista ja asioiden järjestelemistä. Pitäisi myös myydä mun musta ruokapöytä ja mun päältä täytettävä pesukone – tarviskos joku teistä sellaisia?

Niin jännää ja kivaa muuttaa!!! Oon vähän sellainen muutoksesta elävä tyyppi; en kauaa jaksa samaa rataa ja varmaan siksi olen päätynyt sellaisiin töihinkin, jotka muuttuvat ja kehittyvät koko ajan. Ekaa kertaa elämässäni aion myös panostaa ja tilata muuttofirman hoitamaan muuton, sillä se konkreettinen tavaroiden roudaaminen on ihan hirveä rumba; etenkin jos vakkarimuuttokamut asuu Tampereella… Tuntuu aika aikuiselta tilata muuttofirma, mutta se on kyllä ihan ekoja asioita, joihin olen valmis panostamaan tällaisessa elämäntilanteessa – ei tarvitse alkaa sovittamaan kenenkään kanssa aikatauluja tai ylipäätään vaivata ketään oman muuton takia.

Jänskää!!!

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.