Tänä viikonloppuna lue nämä

lifestyle
Jätä kommentti

Istun junassa, jolla kestää parikymmentä minuuttia pidempään kuin vartti ennen tätä lähteneellä junalla – olin ensin että eiiiih, miksi se eka, nopeampi juna oli jo täys, mutta tajusin nopeasti, että vitsit mitä luksusta. Istua vähän pidempään junassa kuunnellen uusia biisejä, podcastia tai vaikka torkkuen.

Ennen kuin laitan läppärin hetkeksi kiinni ja otan pienet torkut, ajattelin vinkata teille pari hyvää juttua ja tekstiä, jotka olen lähipäivinä pistänyt itselleni muistiin:

Ruskeat tytöt -median päätoimittaja Koko Hubaran juttu ”Keitä ovat todelliset influencerit?”. Tämä tiivistää niin hyvin monta vaikeaa asiaa, joista tärkeimpänä: miksi n-sana ei todellakaan kuulu kaikille.

Muslan Mian ”Shoppailumantrani: Kuka tämän ompeli?” -juttu. Erittäin ajankohtainen tällä viikolla, kun vietetään Vaatevallankumous-viikkoa. Luin tämän pari päivää sitten ja se sai mut kyselemään vaatteiden valmistusoloista esimerkiksi tänään, kun tutustuttiin lempparivaatekaupassani INCH”:ssä Dr. Martenseniin ja farkkubrändi NEUW:iin. Molemmat tuttuja, mutta en ole aiemmin päässyt kyselemään tuotanto-oloista ja vaatteiden valmistustavoista sen tarkemmin – avasin aihetta farkkujen osalta jo pikkuisen Insta Storiesin puolella, mutta palaan aiheeseen tarkemmin myöhemmin.

Omaa luokkaa -podcastFeministiset utopiat”. Tosi kiinnostava jakso; käsittelyssä aiheita, jotka tuntuvat aika hurjilta. Post-kapitalismista, tulevaisuuden utopioista ja dystopioista, hedelmällisyydestä ja sen automatisoinnista, tunnetyöstä, uupumuksesta, stressistä ja tulevaisuuden teknologioista. Tykkäsin myös edellisestä Matkalla luokkayhteiskunnassa -jaksosta.

////////

Nyt ne torkut. Luksusta. Kotona aloitan pakkausrumban tai vähintäänkin selvitän kaikkia muuttoon liittyviä asioita, joten pieni hetki itselle on nyt paikallaan. Kivaa lauantaita! x

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.