365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

16

toukokuu 2018

3

COMMENTS

Sekasortoinen toukokuu

Written by , Posted in Lifestyle

Terkkuja uudesta kodista!

uusi koti

Tästä tulee niin ihana. Täällä on valkoiset lautalattiat ja tämä tuntuu paljon entistä tilavemmalta. Ylimmästä kerroksesta on ihanat näkymät ja näin korkealla asuminen tuntuu aika hauskalta maantasalla asuttujen viime vuosien jälkeen. Tänne paistaa sisälle aurinko (joo, on kuuma, mutta taidan sietää sitä hyvin koska rakastan suoraa auringonvaloa. Oon ihan lapsellisen innoissani aurinkokaistaleista kotona) ja täällä on ne lemppareista lempperimmatkin, eli leveät ikkunalaudat. 

Vastapainoksi on vielä pari viikkoa tätä: 

muutto

Täällä remontoidaan vasta parin viikon päästä, joten on fiksuinta pitää osa kamoista laatikoissa ja purkaa vasta kun remonttipölyt on pyyhitty ja pinnat maalattu. Tällaista kaaosta sietää, kun tietää että se on tilapäistä, mutta on tämä kyllä aikamoista. Vielä menee aika paljon energiaa oikeiden asioiden löytämiseen ja jos olisi tyyppi, joka ei voisi tehdä kaaoksen keskellä töitä, ei kotona työskentelystä tulisi yhtään mitään. En sitten ilmeisesti ole sellainen tyyppi :D 

Eira

Oon aloittanut uusiin kulmiin tutustumisen: on puistoja ja rantoja, ehkä Helsingin kauneimpia taloja ja mikä parasta, ihan hulluna ihania ravintoloita ihan lyhyen matkan päässä. Tekee hyvää asua uudessa osassa kaupunkia, sillä vaikka tämä ei ole kaukana töistä, on tämä alue ollut mulle tähän asti kuitenkin osin tuntematon. 

Lisää luettavaa:

3 Comments

  1. lusene
    • ida365
      • lusene

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.