Sekasortoinen toukokuu

lifestyle
3 kommenttia

Terkkuja uudesta kodista!

uusi koti

Tästä tulee niin ihana. Täällä on valkoiset lautalattiat ja tämä tuntuu paljon entistä tilavemmalta. Ylimmästä kerroksesta on ihanat näkymät ja näin korkealla asuminen tuntuu aika hauskalta maantasalla asuttujen viime vuosien jälkeen. Tänne paistaa sisälle aurinko (joo, on kuuma, mutta taidan sietää sitä hyvin koska rakastan suoraa auringonvaloa. Oon ihan lapsellisen innoissani aurinkokaistaleista kotona) ja täällä on ne lemppareista lempperimmatkin, eli leveät ikkunalaudat.

Vastapainoksi on vielä pari viikkoa tätä:

muutto

Täällä remontoidaan vasta parin viikon päästä, joten on fiksuinta pitää osa kamoista laatikoissa ja purkaa vasta kun remonttipölyt on pyyhitty ja pinnat maalattu. Tällaista kaaosta sietää, kun tietää että se on tilapäistä, mutta on tämä kyllä aikamoista. Vielä menee aika paljon energiaa oikeiden asioiden löytämiseen ja jos olisi tyyppi, joka ei voisi tehdä kaaoksen keskellä töitä, ei kotona työskentelystä tulisi yhtään mitään. En sitten ilmeisesti ole sellainen tyyppi :D

Eira

Oon aloittanut uusiin kulmiin tutustumisen: on puistoja ja rantoja, ehkä Helsingin kauneimpia taloja ja mikä parasta, ihan hulluna ihania ravintoloita ihan lyhyen matkan päässä. Tekee hyvää asua uudessa osassa kaupunkia, sillä vaikka tämä ei ole kaukana töistä, on tämä alue ollut mulle tähän asti kuitenkin osin tuntematon.

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Onnea uuteen kotiin! Kuulostaa ihanalta :) Itsekin selailen välillä kämppätarjontaa, vaikkei muutto ole edes ajankohtainen asia. Olen vain asunut tässä jo viisi vuotta eikä kyseessä ole mikään unelmalukaali, vaikka sijainti onkin aika kiva. Seuraavassa kämpässäni saa luvan olla edes kylpyhuoneessa jokin muu lattiaratkaisu kuin muovimatto, hrrr.

  1. Jee, kiitos! :)

   Vitsit kun asuntoasioissa niin monella jutulla on väliä; sijainnilla, koolla, vuokranhinnalla, asunnon kunnolla, ikkunoiden suunnalla, lattiamateriaaleilla (!heh), kerroksella… sillä, mahtuuko vessaan pesukone ja onko keittiössä pesukonetta. Millaiset säilytystilat ja millainen vuokranantaja. Huh, ihan kaikkea ei ehkä voi saada, mutta aika monta kivaa juttua onneksi.

   Toivotaan että ens kerralla löytyy ihana kämppä, jossa ei oo muovimattoa vessassa! Helsingissä monet vuokrakämpät on ihan kaameassa kunnossa mikä on kyllä melkoista, mutta kyllä täältä löytyy helmiäkin. :)

   1. Jep! Aika monesta asiasta pitää varmaan tehdä kompromisseja, mutta en toisaalta onneksi ole hirveän vaativa.
    Muovimattoa en kyllä tosiaan enää hyväksy :—-) Myös parvekkeettomuus olisi iso miinus, ja pitäähän sen asunnon nyt olla hyväkuntoinen. Kyllä tämä nykyinen oikeasti on monella tavalla hyvä kämppä, mutta tuo muovimatto, piskuinen keittiönurkkaus ja olemattomat säilytystilat rassaavat. Eipä halvalta opiskelijakämpältä kyllä liikaa voi vaatiakaan.

    Kai esittelet uuden kotisi sitten kun remontti on ohi ja olet saanut tavarat järjesteltyä? :)