Lounaalla Saunaravintola Kuumassa

Ravintolat Tampere, ruoka
Jätä kommentti

Pitkästä aikaa Tampere-vinkkausta! Näitä aina välillä toivotaan ja ainakin mun Instagram-seuraajien perusteella mulla on edelleen paljon tamperelaisia seuraajia, vaikka pääpaino mun jutuissa nykyisin onkin Helsinki-vinkeissä ja -jutuissa.

Käytiin eilen Marin kanssa lounaalla kesällä avatussa Saunaravintola Kuumassa, jonne ei ennätetty viime kesänä kertaakaan yhdessä – kertaalleen yritettiin, mutta silloin ovet olivat just menossa siltä illalta kiinni.

Nyt käytiin testaamassa uudistunut lounas joka mitä ilmeisemmin on fiksumpi kuin vanha; olin etukäteen kuullut huhuja että vaikka annokset ovat aina olleet herkullisia, olivat ne ennen aavistuksen liian pienet. Nyt, kun lounaaseen tilataan erikseen lämmin ruoka ja valkataan itse salaattiannos kylkeen, on 10 € lounas todella fiksun oloinen. En voi olla miettimättä, että Helsingissä tällaiset kympin lounaat ovat harvassa.

lounas saunaravintola kuuma tampere

saunaravintola kuuma tampere

Valittavana oli lihavarras ja kasvisvarras, päädyttiin luonnollisesti kasvisvartaisiin kumpikin. Kastike kruunasi annoksen ja alkusalaattivalikoima oli siemen- ja tahnalisukevaihtoehtoineen kivan kattava.

saunaravintola kuuma

Saunaravintola Kuuma
Laukontori 21
Tampere

Tultiin lounaalle aivan viime minuuteilla, mutta onneksi kaikkea oli vielä kivasti jäljellä. Palvelu oli mukavaa ja uusi saunaravintola on kyllä tosi viihtyisä ja tunnelmaltaan lämmin. Ulkona on ihana ulkotuli ja terassi on kyllä varmasti superkiva kesällä, samaten yläkerran talvipuutarha. Pakko käydä kyllä joku kerta myös saunomassa ja pulahtamassa – ihan viimeistään ensi kesänä!

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.