365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

1

tammikuu 2019

6

COMMENTS

Vuoden ensimmäinen päivä

Written by , Posted in Lifestyle

Hello girls & boys!

Vuoden eka päivä on ollut ihanan lempeä. Päivitin just instaan että vaikka istun puolipimeässä kämpässä (sähköt ei toimi) ja mun pyykinpesukone hajosi eilen (…jep, pikkuisen ongelmia sähkön kanssa nyt ilmeisesti) niin on aivan superkiva olla. Vuoden eka päivä on ollut lempeä ja rauhallinen, oon vaan ollut kotona enkä edes ajatellut poistua mihinkään. Flunssa meinaa ottaa musta otteen eli stressi taitaa vihdoin alkaa hellittää – huh ja heh, just sopivasti ennen kuin työt taas alkavat.

On aika odottavainen, kutkuttava ja kiva fiilis elämästä ja tästä alkavasta vuodesta. On ollut jotenkin niin merkityksellisiä ja hyviä keskusteluita varsinkin loppuvuodesta, että en voi kuin ihmetellä, miten viisaita ja upeita ihmisiä mulla on mun elämässä. Tajusin, että viime vuoden aikana tulin tosi paljon läheisemmäksi joidenkin vanhojen ystävieni kanssa ja parista kaverista on tullut mulle todella läheisiä ystäviä. Jotkut ystävät ovat ehkä olleet viime vuonna vähän etäämmällä mutta mulla on sellainen fiilis että ne oikeat tyypit kyllä pysyy, vaikka välillä olis pidempiä taukojakin ja enemmän etäisyyttä. 

En kirjoittele kauhean usein tällaisia kuulumisia ja fiilistelyitä blogiin enää, mutta nyt oli sellainen fiilis että on kiva kirjoittaa tajunnanvirtaa ja tänään mielessä olleita asioita ylös. Aloitin kirjoittamaan päiväkirjaankin mutta oon edennyt vasta lauseen verran ja tuntuu että tärkeimmät ajatukset oon koonnut ääniviesteihin ja tekstareihin, joita oon lähetellyt tänään ties keiden kanssa. 

Mun uuden vuoden lupaukset oli aika itsestäänselviä; enemmän unta ja vähemmän töitä. Tänään keksin uuden; enemmän vapaapäiviä. Tällaisia päiviä, ettei mun ole pakko tehdä yhtään mitään jos en halua. Näitä ei ole ollut kesän jälkeen montakaan ja sen on huomannut. Vapaapäivät on ihan hullun tärkeitä, koska tällaisina päivinä ehtii kaikenlaista tärkeää, esim. googlailla kaikenlaista, stalkata tuttujen Spotify-listoja ja valikoida niistä kiinnostavimman kuuloiset biisit jonoon, siivota puhelimen kuva-albumin ja asentaa tietokoneen päivitykset. Lukea vanhoja viestejä ja miettiä kaikenlaista. 

Ihan parasta vuotta 2019. This gonna be goooooood! x

 

Lisää luettavaa:

6 Comments

  1. Sanna
  2. Cillatar
    • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.