Vuoden ensimmäinen päivä

lifestyle
6 kommenttia


Hello girls & boys!

Vuoden eka päivä on ollut ihanan lempeä. Päivitin just instaan että vaikka istun puolipimeässä kämpässä (sähköt ei toimi) ja mun pyykinpesukone hajosi eilen (…jep, pikkuisen ongelmia sähkön kanssa nyt ilmeisesti) niin on aivan superkiva olla. Vuoden eka päivä on ollut lempeä ja rauhallinen, oon vaan ollut kotona enkä edes ajatellut poistua mihinkään. Flunssa meinaa ottaa musta otteen eli stressi taitaa vihdoin alkaa hellittää – huh ja heh, just sopivasti ennen kuin työt taas alkavat.

On aika odottavainen, kutkuttava ja kiva fiilis elämästä ja tästä alkavasta vuodesta. On ollut jotenkin niin merkityksellisiä ja hyviä keskusteluita varsinkin loppuvuodesta, että en voi kuin ihmetellä, miten viisaita ja upeita ihmisiä mulla on mun elämässä. Tajusin, että viime vuoden aikana tulin tosi paljon läheisemmäksi joidenkin vanhojen ystävieni kanssa ja parista kaverista on tullut mulle todella läheisiä ystäviä. Jotkut ystävät ovat ehkä olleet viime vuonna vähän etäämmällä mutta mulla on sellainen fiilis että ne oikeat tyypit kyllä pysyy, vaikka välillä olis pidempiä taukojakin ja enemmän etäisyyttä.

En kirjoittele kauhean usein tällaisia kuulumisia ja fiilistelyitä blogiin enää, mutta nyt oli sellainen fiilis että on kiva kirjoittaa tajunnanvirtaa ja tänään mielessä olleita asioita ylös. Aloitin kirjoittamaan päiväkirjaankin mutta oon edennyt vasta lauseen verran ja tuntuu että tärkeimmät ajatukset oon koonnut ääniviesteihin ja tekstareihin, joita oon lähetellyt tänään ties keiden kanssa.

Mun uuden vuoden lupaukset oli aika itsestäänselviä; enemmän unta ja vähemmän töitä. Tänään keksin uuden; enemmän vapaapäiviä. Tällaisia päiviä, ettei mun ole pakko tehdä yhtään mitään jos en halua. Näitä ei ole ollut kesän jälkeen montakaan ja sen on huomannut. Vapaapäivät on ihan hullun tärkeitä, koska tällaisina päivinä ehtii kaikenlaista tärkeää, esim. googlailla kaikenlaista, stalkata tuttujen Spotify-listoja ja valikoida niistä kiinnostavimman kuuloiset biisit jonoon, siivota puhelimen kuva-albumin ja asentaa tietokoneen päivitykset. Lukea vanhoja viestejä ja miettiä kaikenlaista.

This gonna be goooooood! x

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Sinäänsä asiaan mitenkään liittymätön kysymys: mistä olet hankkinut tuon ylhäällä korvalehdessäsi olevan korviksen (näyttää kukan malliselta)? Mulla on killunut sama rengas jo yli vuosikymmenen ja haluaisin vaihtaa johonkin tuontyyppiseen :)
  Ihanaa uutta vuotta!

   1. Kiitos vinkistä :)
    Pakko vielä kysyä, sattuiko tragus-lävistyksen otto? (vaikka jokainen nyt kivun kokeekin eri tavalla)

    1. Pakko sanoa, että tragus sattui paljon vähemmän kuin rusto; mutta mun siskolla taas muistaakseni meni päinvastoin :D eli paha sanoa!

 2. Hyvää uutta vuotta Ida:)! Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja siitä välittyy aina sellainen rauhallinen seesteisyys ja itsestä huolehtimisen tärkeys. Mulle luonnonkosmetiikka on myös tärkeää ja iltarutiinit kasvojen hoitoineen nautinnollista. Ihotyyppini saattaa olla aika samanlainen kuun sulla, ainakin kuvailujesi perusteella. Mietin, miten hoidat satunnaisia epäpuhtauksia? Olet kertonut probolis-uutteesta, mut onko jotain muuta? Jääkö sulla jälkiä epäpuhtauksista? Mua häiritsee punaiset jäljet, joita itselleni satunnaisista epäpuhtauksista jää ja joiden häviämiseen menee viikkoja. Oletko keksinyt toimivia keinoja hillitä tai ennalta ehkäistä kuukautiskiertoon liittyviä epäpuhtauksia, joita itsellenikin tulee? Olen muuten sun blogisi kautta keksinyt everyday mineralsin meikkipohjan, jota itsekin käytän nykyään päivittäin. Kiitos siitä!

  1. Hei kuinka ihana kommentti, kiitos! <3 Tosi ihana kuulla että viihdyt täällä ja että oot löytänyt itsellesikin toimivia tuotteita käyttöön, esim. noi everyday mineralsit.

   No siis, propolis on mun ykkösvalinta ja en oo tainnut kesän jälkeen käyttää muita paikallistuotteita epäpuhtauksille, kun muut tuotteet ovat päässeet loppumaan. Mutta näistä postauksista löytyy mun aiempia täsmätuotesuosituksia:

   https://ida365.fi/2017/08/08/stressi-ihon-pelastus-x-3/
   https://ida365.fi/2016/06/15/parhaat-tasmahoitotuotteet-finneille/
   https://ida365.fi/2015/06/22/nappyihon-selattaminen-luonnonkosmetiikalla/

   Jos saisin valita vain yhden tuotteen, pysyttelisin propoliksessa, mutta kyllä vaihtelu välillä auttaa. :) Tuo NYR:n mahonia skin gel on tosi hyvä vaikka on hintava. Tässä postauksesssa näkyvää absolutionin seerumia oon käyttänyt kans yksittäisille kohdille, toimii: https://ida365.fi/2018/11/01/ida365-jolie-suosikkituotteet/

   Mulle ei jää punaisia jälkiä ainakaan pitkäksi aikaa, tai sitten en kiinnitä niihin huomiota hmm. Kuukautiskiertoon liittyvien näppyjen ehkäisyssä on eniten auttanut nyt toi Dr. Hauschkan ihonhoitorutiini, jonka ansiosta edes ne hormonaaliset näpyt eivät ole ihan horror, mutta ehkä niitä ei voi kunnolla ehkäistä ollenkaan. Sokerin ja gluteenin välttely toimii mulla kanssa mutta ei se aina ole mahdollista :D