Kauneimmat kalenterit vuodelle 2020

lifestyle
3 kommenttia

Ette arvaa miten häkellyin ja ilahduin, kun viime viikolla Papershopissa asioidessani myyjä tuli moikkaamaan mua ja kertoi, että oli juuri ollut aikeissa lähettää mulle sähköpostia ja ehdottaa, haluaisinko valita heidän valikoimastaan kalenterin tulevalle vuodelle kiitoksena siitä, että aiempien vuosien kalenteripostaukseni ovat olleet heillekin iloksi. Ilmeisesti useampikin asiakas oli maininnut lukeneensa mun aiempien vuosien postauksia ja tulleensa sen vuoksi etsimään mieleistä kalenteria Fredan myymälästä. IHANAA! Niin parasta kuulla tällaista palautetta kasvotusten.

Siispä luvassa olisi jälleen kalenterivinkkejä, eli tässä kivoimmat kalenterit vuodelle 2020. Joukossa mun lemppareita Papershopista ja muista verkkokaupoista.

Kantsii kurkata myös mun Instagramin puolelle; sain nimittäin luvan arpoa kalenterin Papershopista yhdelle onnekkaalle!

Marjolein Delhaas kalenteri2020

Tämä Marjolein Delhaasin kalenteri (26,95 €) näyttää ihanalta, hyvät värit! Ostin pari vuotta sitten saman brändin kalenterin amsterdamilaisesta Restored:sta. Tykkäsin kalenterista kovasti, mutta tuhosin sen vahingossa (kypsä banaani käsilaukussa, riski).

Kivoimmat kalenterit 2020

Rifle Paperin kovakantinen kalenteri kätkee sisälleen kierresidotun kalenterin. Tämä on täydellinen, jos kaipaa isompaa ja kirjamaisempaa, jonka välissä voi kuljettaa papereita, koska kalenterissa on myös tuo kuminauhakiinnitys. Alkaa 2019 elokuusta ja päättyy 2020 joulukuuhun. Myynnissä Papershopin verkkokaupassa hintaan 39,90 €.

Kauniit kalenterit 2020

Notemin A6-kokoinen Alva-kalenteri mahtuu taskuun – jos etsit pientä ja suloista kalenteria jossa on nätti taitto, tämä voisi olla se. Kolme eri värivaihtoehtoa. Valmistettu Euroopassa. Myynnissä Papershopissa ja verkkokaupassa hintaan 23,50 €.

Päädyin itse tähän Notemin kangaskantiseen kalenteriin tummansinisenä – mulla oli samanlainen vihreänä tänä vuonna ja tykästyin tähän kovasti, vaikka onkin hieman iso kannettavaksi päivittäin mukana. Tykkään kuitenkin suunnitella elämääni paperille pelkän Google-kalenterin lisäksi ja tähän mahtuu tekemään myös muistiinpanoja ynnä muuta tarpeellista. Tänä vuonna sain omani Papershopilta lahjaksi, kiitos! <3

Taisin napata toistaiseksi viimeisen, mutta kantsii käydä kurkkaamassa Papershopissa, olisko näitä tullut lisää. Valmistettu Euroopassa.

Saana ja Olli -viikkokalenteri (A5-kokoinen) vuodelle 2020 on sekin tosi nätti. Sisäsivuilla on Saanan ja Ollin kuvituksia ja kalenterissa on suomalaiset ja suomenruotsalaiset nimi- ja liputuspäivät. Tämä on valmistettu Suomessa ja FSC-sertifioidulle paperille. Myynnissä Saana ja Olli -verkkokaupassa hintaan 19,00 €.

Navucko-kalenteri 2020 Papershop

Navucko-kalentereita saa monessa eri värissä, mm. vaaleanpunaisena, viininpunaisena, mustana, nudena ja harmaana. Koko A5. Painettu kierrätyspaperille Saksassa. Myynnissä Papershopissa hintaan 31,90 €.

Design Letters kalenteri 2020

Tätä Design Lettersin kalenteria en ole päässyt ihastelemaan livenä, joten en tiedä miltä sisäsivut näyttävät. A5-kokoinen kalenterin vaikuttaa kuvauksen perusteella järkevältä ja kamelin sävyisen kannen lisäski tätä saa myös mustana ja vihreänä.

Myynnissä Finnish Design Shopissa hintaan 23 €. Dream Cozy kalenteri 2020

Cozyn kalenteri vuodelle 2020 on sekin tosi kauniin yksinkertainen. En ole selannut tätä, mutta näytti verkkokaupan kuvien perusteella kivalta myös sisältä. Myynnissä Cozyn omassa verkkokaupassa hintaan 25 €.

Frankie Magazine kalenteri
Jos etsit tyttömäistä kalenteria, Frankie Magazinen Daily Journal 2020 voisi olla suloinen vaihtoehto. Myynnissä ainakin Frankien omilla sivuilla hintaan aud 44,95 (sisältäen postikulut).

Oletteko te spottailleet kivoja vaihtoehtoja? Saa vinkata kommenteissa! Ja hei, kurkkaa Instagramista Papershopin sponssaama arvonta, josta voit voittaa oman suosikkisi Papershopin kalenterivalikoimasta. ♥

 

Ps. Sain juuri viestiä, että Lahden Muotoiluinstituutin Jälkeen 2020 -kalenteri on sekin saatavilla! Tää on ollut parina vuonna tositosi ihana, harmi etten nyt ole päässyt selailemaan tätä missään.

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mä päätin hankkia Leuchtturmin bullet journalin, mutta sitä ennen teen oman kalenterin tän vuoden Moleskinesta jota pidin muistikirjana vain. Toi värikäs, täplikäs kalenteri on ihana! Rakastan Rifle Paper co ja Papershoppia, seinäkalenteri pitäisi vielä löytää!

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  2. Lahden Muotoiluinstituutin kalenteria on Helsingissä myynnissä ainakin Xmas Garageissa Forumissa ja Kämp Gardenissa, jos haluaa käydä selailemassa :)