Kivoimmat second hand -putiikit Instagramissa

lifestyle
Jätä kommentti

Oon tänä keväänä miettinyt paljon miksi pidän blogia ja palannut usein miettimään, että mikä sai mut aloittamaan alunperin. Jos totta puhutaan, en silloin 2007 ekaa blogia perustaessa ihan hirveästi miettinyt mitään, mutta kai suurin syy on koko ajan ollut se, että pääsee jakamaan kivoja pieniä asioita – ja välillä vähän isompiakin ja joskus myös ei-niin-kivoja – muille samanhenkisille. Että on oma tila, jossa fiilistellä, ihmetellä ja jakaa oppimaansa.

Kirppisvinkkien jakaminen tuntuu kuitenkin pikkuisen laittomalta; parhaimpia apajia ei tekisi mieli paljastaa ihan jokaiselle mutta hah, menkööt! Eiköhän löytöjä riitä meille kaikille ja mikä parasta; nämä hyvin kuratoidut putiikit näyttävät loistavaa esimerkkiä sen suhteen, ettei vaatteita ja kotijuttuja useinkaan tarvitse hankkia uutena. Näitä selaillessa uutena ostaminen alkaa tuntua oudolta, kun niin kauniita pre loved -tuotteitakin löytyy.

Just nyt tahdon paljastaa teillekin nämä lemppari second hand -putiikkini instasta. Osa lienee tuttuja jos seuraat mun insta stooreja, mutta kaikkia näistä en ole nostanut siellä aiemmin.

🍒 Parhaat second hand -putiikit / sisustus:

once there were things vintage instagram

Once there were things 

Suloisen insta-kirppiksen takana on Saana & Olli -brändin parissa työskentelevät Saana ja Mimosa. Olen seurannut kumpaakin inspiroivaa naista vuosia instagramissa, enkä vähiten heidän pettämättömien second hand -silmiensä vuoksi. Ihanaa, että osa heidän tekemistään löydöistä päätyy myös myyntiin. Tähän mennessä uudet tuotteet ovat tulleet myyntiin pieninä erinä kerralla, jolloin nopeat syövät hitaat. Tuotteet voi ostaa kommentoimalla sitä. Postitus ympäri Suomen.

Täältä spotattua: ihanat lamput varjostimineen, lasihedelmät, kauniit maljakot ja hymytyttö-patsaat.

kiosk48th

Kiosk48th

Kiosk48th:n valikoimassa on sekä second hand -löytöjä että muutamia uutena myytäviäkin brändejä. Tanskasta käsin toimiva putiikki toimittaa löydöt kotiin ympäri maailman ja tilin selailu toimii myös silkkaan estetiikan janoon.

Täältä spotattua: upeat murano-lamput, kauniit kipot ja kupit, emalilautaset ja yksittäiset vintage-aarteet.

nos vintage

nos vintage

Nos vintage myy kuratoituja second hand -aarteita. Osto tapahtuu kuvaa kommentoimalla ja tuotteet voi noutaa Helsingistä tai ne voidaan postittaa myös muualle Suomeen. Nos vintagen takana on ihana @lillisofia, joka myy mm. kuvausrekvisiitaksi hankittuja tuotteita eteenpäin.

Täältä spotattua: söpöt maljakot, lasihedelmät ja ihanat skumppalasit.

🍋 Parhaat second hand -putiikit / vaatteet & asusteet:

curated second hand suomi

Curated

Curated second hand -verkkokauppa on jotain, mitä olen pitkään kaivannut – todella hyvin kuratoituja vaatteita ja asusteita; vintagea ja uudempia löytöjä sopuisasti yhdessä. Tuotteet ostetaan verkkokaupasta, eli insta on tässä tapauksessa näyteikkuna tuotteille, kannattaa napata seurantaan!

Täältä spotattua: kauniit ajattomat bleiserit, sievät puserot ja selkeästi laatutietoiset materiaalit löydöissä. Jään innolla seurailemaan valikoimaa.

mi lou second hand

Mí Lou second hand

Tanskasta käsin toimiva Mí Lou second hand -instaputiikki myy second hand -vaatteita ja asusteita. Valikoimassa on instan perusteella melko uudehkoja tuotteita; jos haluat pukeutua trendikkäästi mutta tiedostat, ettei ketjuliikeshoppailu ole järkevää, voisi täältä löytyä makuusi sopivia vaatteita? Tuotteet ostetaan lähettämällä yksityisviestiä myyjälle ja postikulut sisältyvät tuotteen hintaan EU-alueella.

Täältä spotattua: ihanat kukkamekot, söpöt neuleet ja köpis-estetiikka muutenkin. Tykkään!

MIES pre owned
Mies pre owned 

Mies on second hand -putiikki, jonka valikoimissa on ajattomia klassikoita, mm. Celineä ja Max Maraa. Ostokset tehdään verkkokaupassa, eli tässäkin tapauksessa Instagram-tili toimii näyteikkunana.

Täältä spotattua: pieni, mutta huolella kuratoitu valikoima klassisia villakangastakkeja, Aalto-vaasi ja muotilehtiä.

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.